Vučić: Nisam zadovoljan radom određenih ministara
Foto: Printskrin

Rekonstrukcija

Vučić: Nisam zadovoljan radom određenih ministara

Politika -
Predsednik Vlade kazao da je mislio da će rekonstrukcija biti urađena na godišnjicu vlade, ali da je sam odlučio da to bude kasnije

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da nije zadovoljan radom određenih ministara, ali da će to biti rešeno onda kada to ne bude ugrožavalo stabilnost zemlje.

"Nikada nećete videti idealnu vladu, ničiju. Trudim se da budem objektivan, da sagledam svoje slabosti i greške. Postoje ljudi čijim radom nisam zadovoljan", kazao je Vučić u intervjuu na B92. Vučić je kazao da je mislio da će rekonstrukcija biti urađena na godišnjicu vlade, ali da je sam odlučio da to bude kasnije.

On je kazao i da ministri u ovoj Vladi imaju manje rezultate, jer on ne dozvoljava da se novac troši nepotrebno, kako bi se pokazali bolji rezultati od realnih. Premijer je kazao da nikada nije govorio o prevremenim parlamentarnim izborima, ali da ih ne bi isključio.

"Uvek je dobro da takva priča postoji, podstiče sve političke formacije da rade najbolje i da u svakom trenutku budu spremni", kazao je Vučić. Premijer je kazao da je "fer da kažete šta je vaš plan i da vidite imate li podršku" i da on nema problem sa tim ako su građani siti reforma i ne žele ih. On je kazao i da je prema poslednjim istraživanjima Srpska radikalna stranka treća po snazi u Srbiji. "Nisam se bavio partijama, samo u slučaju Šešelja", kazao je Vučić govoreći o rezultatima poslednjih istraživanja rejtinga stranaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track