HAPŠENJE U NIŠU: Ukrao mobilne telefone u vrednosti od 400.000 dinara!
Foto: AP/Ilustracija

Teška krađa

HAPŠENJE U NIŠU: Ukrao mobilne telefone u vrednosti od 400.000 dinara!

Crna Hronika -
Osumnjičeni je sinoć u večernjim satima polomio izlog radnje i ukrao mobilne telefone, a pretresom njegovog stana policija je pronašla jedan broj ukradenih telefona

NIŠ - Niška policija uhapsila je D.D. (34) iz tog grada zbog toga što je iz jedne radnje za prodaju mobilnih telefona i kompjuterske opreme ukrao više telefona ukupne vrednosti oko 400.000 dinara, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da policija sumnjiči uhapšenog da je 21. juna u večernjim satima polomio izlog radnje i ukrao mobilne telefone, a pretresom njegovog stana policija je pronašla jedan broj ukradenih telefona.

Njemu je određeno zaržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu za tešku krađu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U saopštenju se dodaje da je niška policija nastavila sa akcijom suzbijanja svih vidova kriminaliteta, i da je u toku jučerašnjeg dana i noći legitimisano 637 ljudi, kontrolisano je 175 putničkih vozila i 42 ugostiteljska objekta.

Policija je juče protiv jedne osobe podnela krivičnu prijavu jer je posle narušavanja javnog reda i mira u autobusu napala policajca, a protiv tri osobe su podnete prekrašajne prijave jer su u njihovim automobilima pronađena tri noža i dve metalne palice.

Tokom minulog vikenda u Nišu su uhapšene ukupno tri osobe i pronađena je osoba za kojom je bila raspisana poternica.

Alkotestirano je 2.670 vozača, a zbog vožnje pod dejstvom alkohola na trežnjenju je zadržano pet vozača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track