Odgovor na pretnje

VUČIĆ: Srbiju ni Mišković ne može da pobedi

Politika

Autor:

Bezbednost prvog potpredsednika vlade podignuta na najviši nivo

Aleksandar Vučić

BEOGRAD - Srbiju nije, niti će iko moći da pobedi pa neće ni Miroslav Mišković, izjavio je prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić ekskluzivno za Kurir na vest o pretećoj izjavi Miroslava Miškovića koji je jutros pred policijom rekao da "Vučić neće dočekati veče".

"Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnju emisiju na RTS, a ja sigurno neću biti zadržan u pritvoru", rekao je vlasnik Delta holdinga policajcima u jutrošnjoj akciji privođenja, potvrđeno je Kuriru u MUP. Inače, prvi potpredsednik vlade večeras gostuje u emisiji "Svedok" na RTS.

Policija je odmah prenela Miškovićeve pretnje Vučiću tako da je bezbednost prvog potpredsednika vlade podignuta na najviši nivo.

Da podsetimo, Radna grupa Uprave kriminalističke policije jutros je privela Miroslava i Marka Miškovića, Mila Đuraškovića i još dve osobe, koje se sumnjiče za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća. Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

 

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde