RUSKI FANTOMI VODE PEDOFILE U PAKAO: Perverznjacima će se zgaditi život posle tretmana osvetnika!
Foto: Profimedia

Uznemirujući video

RUSKI FANTOMI VODE PEDOFILE U PAKAO: Perverznjacima će se zgaditi život posle tretmana osvetnika!

Ludi svet -
Jedan od naših drugova je umro a nakon što smo ga sahranili odlučili smo da se na neki način osvetimo

Mladići iz Rusije, štite decu širom te zemlje od pedofila tako što namamljuju seksualne manijake preko društvenih mreža, a potom ih snime i video-materijal na kojima su osumnjičeni pedofili u glavnoj roli postavljaju na internet.Grupu od 15 mladića predvodi Danil Šamanov (31). Oni otvaraju profile na društvenim mrežama preko kojih pedofili vrbuju i traže decu. Na internetu se predstavljaju kao dečaci i devojčice.

Posle određenog vremena pedofili izlaze iz senke, uspostavljaju kontakt sa njima. Kako vreme odmiče mnogi od njih žele da organizuju i susret uživo sa decom sa kojom su se dopisivali.

Konačno, kada je susret dogovoren, pedofila umesto deteta na zakazanom mestu, koje je obično stan ili kuća, čeka 15 krupnih mladića. Ti susreti beleže se i video kamerom, a snimljeni materijal se postavlja na internet. Neretko, pedofili budu prebijeni.

http://www.youtube.com/watch?v=V4THVEYAdCE

"To je naš metod. Pokazujemo kako možete da uhvatite ljude koristeći socijalne mreže", kaže Šamanov.On dodaje da postavljajući sadržaj onlajn oni otkrivaju imena i izgled pedofila. Takođe, grupa sarađuje sa policijom, koja je, posle njihovih akcija, uhapsila ili pokrenula slučajeve protiv više od 30 pedofila.Šamilov je objasnio da je njegova grupa formirana još 2009. godine, ali da je razlog bio drugačiji.

"Jedan od naših drugova je umro jer se predozirao drogom krokodil. Nakon što smo ga sahranili odlučili smo da se na neki način osvetimo", rekao je Šamanov.

http://www.youtube.com/watch?v=f04TnwJSIJY

"Nismo želeli bukvalno da prebijamo dilere drogom. Dobro, zapravo ih i jesmo tukli, ali nismo hteli da završimo u zatvoru. Zato smo odlučili da lovimo pedofile i da tako učinimo dobro delo", kaže on.

Šamanova grupa nije jedina koja se obračunava sa pedofilima. Poznat je i slučaj kada su u gradu Magnitorsku, aktivisti jedne druge grupe uhvatili pedofila starog 27 godina koji je mislio da je ugovorio sastanak sa dečakom starim 15 godina.

Tog mladića su dočekali u stanu gde je mislio da će ga čekati tinejdžer, pretukli, skinuli i na čelu mu napisali "pedofil". Snimak su podelili na društvenim mrežama uz komentar: "Ti si gej ako ovo ne podeliš".

http://www.youtube.com/watch?v=4_o-F5rimPc

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track