Slepa žena poljubila psa vodiča, udarila glavom o sto, a ono što se dogodilo će vas šokirati!
Foto: Rojters

Neverovatno

Slepa žena poljubila psa vodiča, udarila glavom o sto, a ono što se dogodilo će vas šokirati!

Ludi svet -
Ona je slepa od 11. godine, a u 24. dogodila joj se neverovatna stvar – kleknula je da poljubi svog psa vodiča i tom prilikom udarila u stočić

Slepa žena Lisa Reid sa Novog Zelanda podelila je svoju neverovatnu priču sa celim svetom.

Ona je slepa od 11. godine, a u 24. dogodila joj se neverovatna stvar – kleknula je da poljubi svog psa vodiča i tom prilikom udarila u stočić.

Otišla je na spavanje, a sledećeg jutra se probudila i progledala.

"Niko ne zna što se dogodilo ili ne može to da objasni. Ne mogu naći reči kojima bih to opisala. Možete zamisliti da ništa ne vidite i onda opet progledate. To je dar", kazala je danas 38-godišnja Reid.

Uoči 14-godišnjice srećnog događaja, Reid je podelila svoju priču da bi podigla svest o potrebama slepih u okviru Nedelje slepih na Novom Zelandu.

"Šok je bio kad sam videla brata. On je bio čovek s bradicom. On je bio muškarac", prisetila se prvih dana nakon čudesnog događaja. Dok joj je prvi susret s bratom koji je od dečaka postao muškarac bio šok, s majkom je, tvrdi, bilo drugačije.

"Ona je ostala ista, samo malo starija", prisetila se. Istakla je da je sada i sama majka i kako je zahvalna za svu pomoć koju joj je pružilo udruženje slepih osoba.

(Večernji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track