(VIDEO) ISKORIŠĆAVA JE: Sara je muškarcu kog nikad nije upoznala poslala 1,4 miliona dolara
Foto: Printskrin/Youtube

Nada se prosidbi

(VIDEO) ISKORIŠĆAVA JE: Sara je muškarcu kog nikad nije upoznala poslala 1,4 miliona dolara

Ludi svet -
Sara se zaljubila pre godinu i po dana nakon što je dečka upoznala na stranici za upoznavanje, i do sada se još nisu videli

Jedna Amerikanka je muškarcu kojeg je upoznala putem interneta, a kojeg nikad nije videla uživo, poslala 1,4 miliona dolara.

Sara se zaljubila u Krisa Olsena pre godinu i po nakon što ga je pronašla na stranici za upoznavanje. On joj je bio kao osveženje nakon što je prošla kroz dva razvoda braka. Nikad se nisu videli uživo, ali su satima pričali putem telefona. Kris joj je rekao da je Italijan, ali da je zbog posla živio u Južnoj Africi, Nigeriji i Beninu.

Za vreme njihove komunikacije Kris joj je tražio novac u nekoliko navrata.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Prema njenim rečima, on je pokušavao da dođe u Ameriku kako bi je upoznao, ali svaki put bi ga uhapsili na granici "zbog lažnih optužbi". Tako je Sara njemu stalno slala novac kako bi ga izbavila iz zatvora, ali i iz drugih razloga. Plaćala mu je hotelske račune, "ukradene" kreditne kartice, ali i jamčevinu koja je iznosila oko 550.000 dolara.

"Prvo sam pomislila kako tako zgodan muškarac uopšte priča sa mnom. Međutim, pričali smo satima, svaki dan i ja sam se zaljubila u njega", rekla je Sara koja je priznala da je njen Kris vremenom malo menjao naglasak dok je razgovarao s njom.

Ali i ona i dalje misli da on nije prevarant i da će doći da je oženi.

Iz tog razloga se obratila Dr Filu kako bi joj pomogao da se nađe s njim.

http://www.youtube.com/watch?v=FBwD_xLj_x8

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track