OTKRIVENA TAJNA: Skarlet O’Hara je bila biseksualka
Foto: Profimedia

Tamna strana čedne Vivijen Li

OTKRIVENA TAJNA: Skarlet O’Hara je bila biseksualka

Pop kultura -

Dvostruka oskarovka opisana je kao „teška nimfomanka i biseksualka“ koja je bila zavisnica od flerta

Vivijen Li, jedna od najpoznatijih engleskih glumica, koja je slavu stekla ulogom Skarlet O’Hare u filmu „Prohujalo s vihorom“, bila je biseksualka i vrlo često je koristila usluge muških prostitutki.

Ljudi koji su bili bliski ovoj umetnici, Darvin Porter i Roj Mosli, napisali su 2011. godine knjigu „Prokleta da si, Skarlet O’Hara“, u kojoj su otkrili do tada nepoznate detalje o njoj. Između ostalog, dvostruka oskarovka opisana je kao „teška nimfomanka i biseksualka“ koja je bila zavisnica od flerta. Istakli su i da je obožavala da svog supruga Lorensa Olivijea psihički muči prevarama. Takođe, u knjizi se navodi i da je neko vreme bila u šemi s glumicom Izabelom Džins i da je nakon toga imala još dve relativno ozbiljne lezbijske veze.

Ipak, jedna stvar koja je njenog muža dovodila do ludila bila je Vivijenina opsesija seksom s mladim muškarcima. Šuška se da je muške prostitutke skupljala u bordelu u Los Anđelesu, a njihovu diskreciju plaćala je nakitom i deonicama. Zbog mladića sa ulice oskarovka je navodno bila izbačena iz jednog italijanskog hotela, jer ih je dovodila previše i tako remetila mir gostiju zvukovima koji su dolazili iz njene sobe.

Kurir / Priredio: I. Ercegovčević

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track