(FOTO) ONE SU ZAPALILE INSTAGRAM: Ava Foli (2) i Everli (2) najmlađe i najslađe blogerke na svetu!

Bolesna ambicija roditelja

(FOTO) ONE SU ZAPALILE INSTAGRAM: Ava Foli (2) i Everli (2) najmlađe i najslađe blogerke na svetu!

Pop kultura -
Njihovo prijateljstvo i harizma kojom zrače vide se na svakoj fotografiji. Popularnost ovih devojčica prešla je granice SAD , a njihove mame su otkrile da pokloni za male zvezde stižu svakog dana

One imaju dve godine i najbolje su prijateljice. Ava Foli (2) i Everli Sautas (2) žive u Kalirofniji, a svojim modnim kombinacijama osvajaju Instagram gde ih prati više od 100.000 ljudi, mada mnogi osuđuju njihove roditelje ističući da su bolesno ambiciozni.

Devojčicama u odabiru odeće i poziranju pomažu njihove mame, Savana Sautas i Mišel Foli, koje su poput ćerki najbolje prijateljice. Savana je profesionalni fotograf, a mama Mišel je rekla da ta činjenica olakašava devojčicama fotografisanje.

"Ever i Ava su rođenje sa razmakom od nedelju dana, i od tada mi provodimo zajedno dosta vremena. Savana i ja obožavamo modu i sve je krenulo od naše male "prodavnice" dečije odeće na Instagramu, @TheWildThreads", rekla je Mišel.

Devojčice su prave male zvezde u modnoj industriji, pa su do sad sarađivale sa brendom dečije odeće "Karadašijan" i sa australijskim "Vogom".

Njihovo prijateljstvo i harizma kojom zrače vide se na svakoj fotografiji. Popularnost ovih devojčica prešla je granice SAD , a njihove mame su otkrile da pokloni za male zvezde stižu svakog dana.

Ali ove devojčice ne vole samo da zajedno poziraju, one zajedno odlaze i na časove plesa i gimnastike. Mame su istakle da devojčice uživaju u svemu ovome i da im je to bilo najvažnije kad su odlučile da njihova deca postanu deo modnog sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track