I BOGATI PLAČU Ćerka Brusa Vilisa: Mislila sam da sam ružna i odvratna!
Foto: Instagram

Dete poznatih roditelja

I BOGATI PLAČU Ćerka Brusa Vilisa: Mislila sam da sam ružna i odvratna!

Pop kultura -
Nije to bilo zbog anonimnih internet zlostavljača. Postala sam svoj najgori kritičar, rekla je Talula

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Talula Vilis progovorila je iskreno o problemu sa samopouzdanjem, zbog kojeg je i razvila poremećaj u ishrani i razne zavisnosti.

Talula je najmlađa od dve ćekre Demi Mur i Brusa Vilisa, a u nedavnom intervjuu za Tin Vog iskreno je progovorila o svom problemu sa samopouzdanjem, kojeg ima otkako je ušla u tinejdžerske godine.

"Sve mi se preokrenulo odjednom. Bila sam u njujorškom hotelu kada mi je bilo 13 godina i gledala sam fotografiju same sebe na internetu. Počela sam da plačem kada sam pročitala komentare", rekla je 20-godišnja Talula.

"Mislila sam da sam odvratna i ružna. Možda sam dobra i draga, ali sam zaista neprivlačna osoba", objasnila je Talula, dodajući da nije bila stvar u ružnim komentarima na internetu.

"Nije to bilo zbog anonimnih internet zlostavljača. Postala sam svoj najgori kritičar", priznala je. Zbog nedostatka samopouzdanja, Tallla je razvila i poremećaj u ishrani.

"Za vreme fakulteta, pala sam u depresiju. Nisam spavala ni pričala s ljudima, ništa nije imalo smisla, svet je postao bezbojan, a hrana je ostala bez ukusa", opisala je Vilis, koja je nedavno provela 45 dana u rehabilitacionom centru.

Međutim, u pomoć joj je uskočila, kaže, sestra Skaut (23), koja ju je prisilila da shvati šta radi samoj sebi. "Dolazim do toga da počinjem da se osećam dobro u sopstvenoj koži, malo po malo", rekla je Talula.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Hot.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track