(KURIR TV) Evo ko je sve od političke elite bio na 45. rođendanu Studija B
Foto: Nebojsa Mandic

Priređena glamurozna proslava

(KURIR TV) Evo ko je sve od političke elite bio na 45. rođendanu Studija B

Pop kultura -
Ova medijska kuća predstavlja oči i uši grada i siguran sam da će imati još više uspeha, istakao na svečanosti gradonačelnik Siniša Mali

Radio-televizija Studio B proslavila je juče jubilarni 45. rođendan. Tim povodom je u Skupštini grada održana svečanost na kojoj je gradonačelnik Siniša Mali uručio nagradu Naj Beograđanin dr Radoju Simiću, v. d. direktora Instituta za majku i dete.Priznaje se tradicionalno dodeljuje pojedincima ili timovima ljudi koji su u protekloj godini unapredili život u Beogradu.

Voditeljski par... Jugoslav Pantelić i Ivon Jafali
Voditeljski par... Jugoslav Pantelić i Ivon Jafali

- Studio B je simbol Beograda, oči i uši našeg grada, i siguran sam da će u budućnosti imati još više uspeha u radu - rekao je gradonačelnik.

Velja Pavlović sa prijateljima
Velja Pavlović sa prijateljima

Svečanosti su prisustvovale mnogobrojne zvanice, među kojima i ministar odbrane Bratislav Gašić, ministar policije Nebojša Stefanović, gradski menadžer Goran Vesić i zamenik gradonačelnika Andrija Mladenović.- Ova televizija meni lično mnogo znači. Ovde sam odrasla i u njoj sam se ostvarila. Želim da kažem da smo za godinu dana, koliko sam na čelu ove kuće,uspeli da se konsolidujemo finansijski i da zadržimo kadrove - rekla je direktorka i glavna urednica Ivana Vučićević i istakla da će se Studio B i posle privatizacije truditi da ostane dosledan onome po čemu je prepoznatljiv:- Privatizacija ne sme da znači nužno komercijalizaciju svih programa. Ostaćemo dosledni našoj tradiciji bez obzira na izlazak na tržište.

Dubravka Marković i Đorđe Milutinović
Dubravka Marković i Đorđe Milutinović

Gradski menadžer Goran Vesić je istakao da je Studio B deo istorije Beograda.- Od osnivanja do danas bio je svedok razvoja našeg grada, menjanja navika njegovih stanovnika, uticao je na razvoj grada. Želim vam srećan praznik i da nastavite da budete prava gradska kuća kojoj građani mogu da se obrate - rekao je Vesić.

Zoran Modli, Jelena Gajšek i Veljko Pajović
Zoran Modli, Jelena Gajšek i Veljko Pajović

Ivan BekjarevJEDNA OD RETKIH OZBILJNIH TELEVIZIJAGlumac Ivan Bekjarev jedan je od mnogih koji su čestitali Studiju B:- Ovo je jedna od retkih ozbiljnih televizija. Vezan sam za Studio B jer sam otvorio radio iz kog je i nastala. Zamerao sam u nekim periodima to što su bili suviše politizovani, ali mislim da su sada manje nego ranije. Znam koliko zavise od trenutnih političkih strujanja, ali bih želeo da dnevna politika ne utiče na program bilo koje televizije.

http://www.youtube.com/watch?v=sWK96WBoaD8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track