ŠINEJD O KONOR: U2 su teroristi, Majli podstiče trgovinu seksa s decom, a Princ je zastrašujuća osob

Oplela po kolegama

ŠINEJD O KONOR: U2 su teroristi, Majli podstiče trgovinu seksa s decom, a Princ je zastrašujuća osob

Pop kultura -
Sve ovo rekla je irska kantautorka Šinejd O Konor u jednom intervjuu

Šinejd O'Konor je u jednom intervjuu rekla da ima nešto terorističko u tome što je rok grupa U2 pustila svoj novi album "Songs of Innocence" na besplatni daunloud s iTunesa.

Irski rokeri otkrili su svoj album "Songs of Innocence" na predstavljanju novih modela Eplovih uređaja, koji je odmah potom postavljen na iTunes.O'Konor je u intervjuu otkrila da bi bilo bolje da su izdali album umesto da su ga nametnuli ljudima.

"Ono što su napravili s iTunesom je loše promišljen korak", rekla je pevačica. "Ima nešto terorističko u tome. Nisam zapravo U2 fan, ali uopšte nije bilo košer (ispravno) upasti u ljudske živote na takav način. Radi se o lošem menadžmentu."

Ponovo se osvrnula na komentare o Majli Sajrus od prošle godine kada je pevačici poručila da prestane da se prostituiše, a mlada pop zvezda odbrusila joj je tako što ju je uporedila s poremećenom pevačicom Amandom Bajns.

"Ako Majli želi da zarađuje dolare noseći gotovo ništa na sebi - dobro. Ali, ne u okolini u kojoj su maloletnici izloženi tome. Nema izvinjenja za opravdavanje ovakvog tipa nepromišljenog ponašanja jer to vodi do trgovine seksa s decom i na kraju smrti dece", kazala je O'Konor.

"Pozvao me u svoju kuću kako bi mi rekao da mu se ne sviđa kako psujem u intervjuima. Rekla sam mu da od.... i sve je nakon toga krenulo nizbrdo", ispričala je.

Pevačica se osvrnula i na svoje memoare koje trenutno piše, rekavši da će biti manje opsceni nego što je prvobitno htela,budući da je zaboravila 99.999 posto onih s kojima je ikada spavala.

"Umesto toga, radim na tome da memoari budu smešni".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track