Ako ste udate za MNOGO STARIJEG muškarca: Evo kakva sve PONIŽENJA mora da trpite
Foto: Beta/ Matt Sayles

Bračne vode

Ako ste udate za MNOGO STARIJEG muškarca: Evo kakva sve PONIŽENJA mora da trpite

Žena -

Ono što je normalno u Holivudu, kod nas je još tabu tema. Ljudi će se okretati za vama i nastaće milion bespotrebnih komentara. A šta vi mislite o vašoj vezi sa takvim muškarcem?

Šale na vaš račun ne prestaju, jer se žena i stariji muškarac ne uklapaju u okvire današnjeg društva. Svi vam govore da treba da nađete dečka svojih godina i sličnih interesovanja.

Ako mislite da ste našli savršenog muškarca za sebe, nije bitno koliko on ima godina, najbitnije je da se nadopunjujete međusobno. Ali kada je razlika u godinama toliko velika, ove stvari su neizbežne:

1. Naporna pitanja

Prijatelji i poznanici vas obasipaju pitanjima poput: "Jesi se udala zbog novca? Kakav vam je seks? Da li uopšte postoji?" dok ne dođe do najgoreg: "Šta češ kada ti budeš imala trideset, a on pedeset?" Ako je njemu zaista stalo do vas, kao i vama do njega, zaista nema potrebe da se zamarate glupim pitanjima i slušate druge.

2. Svi problemi koje imate su zbog razlike u godinama

Svi parovi imaju uspone i padove, ali vama odmah pripisuju da je to zbog godina. A to je naravno potpuno pogrešno. Normalno je da imate različite poglede na svet, i da će iz toga proteći neke nesuglasice, ali kompromis i rad na vezi su sastavni deo života i nemaju veze sa godinama.

3. Kako planirati budućnost?

Bez obzira što volite da živite u trenutku, dešava vam se da se zapitate šta ćete dalje. Da li uopšte možete da zamislite budućnost sa njim? To može malo poljuljati vaš odnos, ali to je izazov svake veze.

4. "Ko je tvoj tatica?" šale

Možda će ih čak i on nekada koristiti, ali samo treba da ih prihvatite i ne nervirate se zbog toga. Shvatite šalu na svoj račun i ne zamarajte se time da li će vas drugi shvatiti ili ne.

5. Mišljenje roditelja i okoline

Ovaj pritisak je nemoguće izbeći. Poseban problem se javlja kada treba da ga upoznate sa roditeljima koji mogu biti njegovi vršnjaci. Roditelji će misliti da možete mnogo bolje, ali ne slušajte ih, jer bi to možda rekli i za nekoga ko je mlađi. Vremenom će shvatiti koliko ga volite i da je to samo vaš izbor.

minimagazin.info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track