SMEH DO SUZA UZ DEČJE BISERE: Muškarci mogu da se ožene samo sa jednom ženom. To se zove monotonija
Foto: Profimedija

Njihova životna filozofija

SMEH DO SUZA UZ DEČJE BISERE: Muškarci mogu da se ožene samo sa jednom ženom. To se zove monotonija

Žena -
Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljubi, odmah se obore i ne ustaju najmanje sat vremena, a i više

Deca su mali ljudi koji u svojim glavicama na sasvim svoj način vide svet oko sebe. Njihove izjave i mudrosti, odrasli nazivaju biserima, ali oni kroz njih odrastaju i poznaju životnu filozofiju. Njihove izjave često nas ostavljaju bez teksta, a mnogo puta nas i nasmeju do suza.

* Treba da se spava sa otvorenim prozorom zato što je disanje tako zdravo. * Na mame se ne galami, one su korisne. * Kada se dvoje zaljubljenih prvi put poljubi, odmah se obore i ne ustaju najmanje sat vremena, a i više. *Baka je debela zato što je puna ljubavi.

* Švajcarske krave koriste se pretežno za pravljenje čokolade. * Kad se moj mlađi brat rodio, morali su ga staviti u akumulator.

*Usvajanje je mnogo bolja mogućnost od rađanja. Tako roditelji mogu sami da izaberu dete i ne moraju da prihvate baš onoga koga su dobili.

*Kod nas muškarci mogu da se ožene samo sa jednom ženom. To se zove monotonija.* Brat i ja smo danas pojeli celu teglu marmelade. Večeras ćemo dobiti ili proliv ili batine! * Kada se mama i tata zaključaju u spavaću sobu, ja narednih sat vremena mogu da radim šta hoću. Što ja volim taj seks!

* Meni ne treba sirup za kašalj, ja mogu i bez njega da kašljem. * Više se ne dešavaju čuda zato što imamo televizor i računar. * Ja nemam više baku. Nju su posadili na groblju. * Kada baku bole zubi, ona njih jednostavno ostavi u čaši. * Pre nego što doktor može nekoga da operiše moraju prvo da ga sterilišu. * Više volim maminu sestru nego svoju. Mamina sestra mi je tetka, a moja mi nije ništa!

besno pile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track