(VIDEO) DA LI SE PREPOZNAJETE: Evo kako piju muškarci, a kako žene kada su sami

Deluje poznato?

(VIDEO) DA LI SE PREPOZNAJETE: Evo kako piju muškarci, a kako žene kada su sami

Žena -
Iako je cirkanje sportska disciplina koja nam svima ide od ruke i menje više svi prolazimo kroz svoje faze solo cirkanja

Zanimljiv video objašnjava kako piju žene, a kako muškarci kada bleje sami i niko ih ne gleda.

Iako je cirkanje sportska disciplina koja nam svima ide od ruke i menje više svi prolazimo kroz svoje faze solo cirkanja, ima nekih stvari koje su tipične za žene i mogu se podeliti u dve faze;

Faza 1 – Prve dve čaše ispijene, gospođica je neznatno, do blago pripita:

– Naivno verujući da stvari drži pod kontrolom, sa blaženim osmehom i iskrenom srećicom dočekuje osećaj zasluženog opuštanja. Poseže za daljinskim upravljačem i zabada se uz tv. U podsvesti se polako javlja potreba za dodirivanjem telefona. Prepuštena instinktima, sa dosadnih tv programa prebacuje se na film koji joj, naravno, napravi potpuni haos sa emocijama.

Faza 2 – Treću čašu ne znam kada sam sipala, a ovo mi je tek druga! (Znači popila je 4 minimum):

– Pijana, ali ne primećuje! U želji da “preseče” kreće da zivka dečka, drugarice, prijatelje iz inostranstva i tu ludilo tek počinje. Emotivna stanja se drastično menjaju svake sekunde, pa sa neviđenom lakoćom iz smeha skače u plač i očaj.

Sve vreme se doliva, telefonira i ždere slatkiše! Zvuči poznato?

Ali komično je koliko se razlikuju način cirkanja i pristup materiji kada uporedimo muškarce i žene. Kada uporedite tipa i ribu u istom scenariju, možda vam postane jasno zašto muškarci stalno prebacuju ženama da su komplikovane.

Pogledajte video, zabaviće vas:

http://www.youtube.com/watch?v=QMVbog65sCU
Newsweek.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track