PREBIO JE PA UBIO: Bivši robijaš nožem izbo devojku (31)!
Foto: Printscreen Osterreich

ZLOČIN U DONJOJ AUSTRIJI

PREBIO JE PA UBIO: Bivši robijaš nožem izbo devojku (31)!

Austrija -
"Ubio sam devojku, molim vas pođite sa mnom", rekao je momak (29) koji je juče ujutro prišao policijskoj patroli

LEOBERSDORF - Bivši zatvorenik (29) ubio svoju bivšu devojku Vanesu C. (Vanessa C., 31), a potom se sam prijavio policiji.

Ubio sam devojku, molim vas pođite sa mnom“, rekao je momak koji je juče ujutro prišao policijskoj patroli, piše dnevni list Esterajh.

Kada je policija, zajedno sa počiniocem, stigla u stan žrtve, na krevetu u spavaćoj sobi ležalo je beživotno telo Vanese C. Prema trenutno dostupnim informacijama, devojka je izbodena nožem, a pravi uzrok smrti će, prema rečima Državnog tužilaštva Bečkog Novogmesta (Wiener Neustadt) dati obdukcija. Sam motiv napada za sada još uvek nije u potopunosti utvrđen, ali policija sumnja da se radi o ljubomori.

„Još uvek nemamo sve podatke o ubistvu, kao ni o samom motivu, jer počinilac ima velike rupe u sećanju“, saopšteno je iz policije.

Naknadnom proverom policija je utvrdila da je ubica, zbog trgovine drogom i drugih kriminalnih radnji, već proveo nekoliko godina u zatvoru. Vanesa C. je nedavno dovezena u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Tom prilikom ona je policiji rekla da je pretučena.

Iako je policija saznala da je Vanesu pretukao bivši dečko, nije mogla ništa da učini jer žrtva nije želela da podnese tužbu protiv svog napadača. Da je tada postupila ispravno i prijavila bivšeg dečka, Vanesa C. bi možda još uvek bila živa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja