HOROR VIKEND U BEČU: Dečak (5) ispao iz fijakera i pao pod točkove!
Foto: Printscreen Heute.at

mališan kritično

HOROR VIKEND U BEČU: Dečak (5) ispao iz fijakera i pao pod točkove!

Austrija -

BEČ - U subotu uveče u Beču se dogodila nesreća u kojoj je teško povređen petogodišnji dečak iz Češke.

Mališan je ispao iz fijakera koji ga je potom pregazio. Sa povredama opasnim po život dete je prebačeno na intenzivnu negu bečke bolnice.

Porodica iz Češke koja je za vikend u Beč i na želu mališana odlučili da prestonicu obiđu kočijama. Međutim iznenada se uživanje pretvorilo u horor kada je njihov petogodišnji sin iznenada otvorio vrata kočija i ispao na ulici.

„Dečak je izgubio ravnotežu i ispao iz fijakera. Da tragedija bude veća zadnji levi točak ga je pregazio preko grudi“, rekao je portparol policije Pol Ajdenberger.

"Dete je na intenzivnoj nezi i nalazi se u veštačkoj komi i na aparatima za veštačko disanje", objasnio je portparol Bečke bolnice, Kristof Mirau i dodao da je mališan trenutno stabilno, ali da je stanje i dalje kritično.Nesreća se dogodila u ranim večernjim satima u Štrausgase u samom centru Beča.

Tim povodom policija je pokrenula istragu protiv roditelja zbog nemara i protiv 53-godišnjeg vozača kočija koji se sumnjiči za nenamerno nanošenje povreda. Roditelji su međutim u šoku zbog čega policija ne može još da ih sasluša. K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track