Ava: Volim samo Željka, obratiću se mami Biljani
Foto: Dragan Kadic

Ava: Volim samo Željka, obratiću se mami Biljani

Stars -
Željko je jedini čovjek kojeg sam ja iskrneo zavoljela, u početku ga nisam primjećivala jer mi je bia ženskaroš, napisala je starleta

Hrvatska starleta Ava Karabatić na Fejsbuku otkrila kako je Željko Stanojević jedini čovek koga je iskreno zavolela i da će se obratiti njegovoj majci Bilji.

"Dragi moji fanovi, srce je ono koje vlada, koliko god sam pokušala ovih mjesec dana da zaboravim šta je bilo u velikom bratu, nisam mogla izbrisati jedno ime koje je osvojilo moje srce. Željko je jedini čovjek kojeg sam ja iskrneo zavoljela, u početku ga nisam primjećivala jer mi je bia ženskaroš, kasnije je osvojio moje srce, nešto malo kasnije moći ćete poslušati moj video detaljno koji sam snimila i obratila se Željkovoj mami Biljani. Volite se", napisala je Ava na Fejsbuku.

Ava je otkrila da sprema jedan novi projekat, kao i koju je lokaciju našla gde će otvoriti svoj kozmetički salon. Takođe je najavila da će napisati svoju biografiju. Najzanimljivije od svega je što starleta sprema i svoj prvi singl, za koji je rekla da će ti biti "bum". Ava je sve to objavila i na Jutjubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track