PRVI DAN U RIJALITIJU BAR PROŠAO BURNO I DRAMATIČNO: Ovo je SPISAK UČESNIKA i pregled NAJSKANDALOZNIJIH TRENUTAKA! (VIDEO)
Foto: Kurir

najuzbudljiviji rijaliti u regionu

PRVI DAN U RIJALITIJU BAR PROŠAO BURNO I DRAMATIČNO: Ovo je SPISAK UČESNIKA i pregled NAJSKANDALOZNIJIH TRENUTAKA! (VIDEO)

Bar -

Na Kurir televiziji upravo je počeo rijaliti "Bar".

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Ivana je zaratila sa Majom.

- Mnogo si se uzvezdila - rekla je Maja Kovačević.

- Budi bolja od mene, u čemu si bolja, sem da širiš noge? Ona mi se uletala u facu, nema fizičkog kontakta. Odgovaraćeš za ovo. Nemojte da izazivate u meni bes - histerisala je Ivana.

rijaliti Bar
foto: Kurir

Produkcija je dala prvi zadatak Barovcima.

Bar
foto: Kurir

Produkcija je takmičarima po ulasku u stan postavila zadatak - da izaberu nasjlabiju kariku. Na vratima ih je sačekala kutija "Ko treba da dobije otkaz".

Ivana je startovala Ivana, što joj nije pošlo za rukom, pa je objasnila da će od njega napravti mušku k*rvu.

Bar, Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

Luka Pavlović ima 27 godina i dolazi iz Beograda.

rijaliti Bar
foto: Kurir

- Ja sam slab muškarac, oblak, gazela. Kao mali sam projektovan da budem u NBA-u. Bavio sam se košarkom, bio sam u Zvezdi, FMPu, školovao sam se u Americi. Usledio je težak put do ugostiteljstva. Mislim da sam jedan od boljih barmena u Beogradu. Najpoznatiji gost mi je bio Novak Đoković.

Damir Tepavac dolazi iz Subotice, ima 41 godinu.

rijaliti Bar
foto: Kurir

- Petar Pan. Volim da blejim, meni je dosadan život. Malo treniraš, malo se družiš sa životinjama, malo blejiš. Umiraću od strejta.

Bar menadžer zadao je učesnicima prvi zadatak, a to je sređivanje "Bara". Učesnici su krenuli u obavljanje prvog zadataka.

Slobodan Romić ima 51 godinu, autovani je gej, u vezi i ima iskustva u ugostiteljstvu.

rijaliti Bar
foto: Kurir

- Nisam ispunjavao svoje želje. Otišao sam u Prag, živeo sam i u Vijetnamu. Sve što se radi srcem i ljubavlju može. Moja seksualnost je okrenuta ka muškarcima, u vezi sam. Imam divnog muškarca pored sebe, planiramo da se oženimo.

Voditeljka Bara Jelena Nikolić objasnila je pravila igre.

Jelena Nikolić
foto: Kurir

- Pravila su jednostavna i nisu tu da bi se kršila. Dobijate nedeljne zadatke od bar menadžera, koje treba da ispunite. Sami se organizujete, birate vođu. Svake nedelje jedan takmičar napušta bar. Birate omiljenog i neomiljenog. Omiljeni ima mogućnost ima da bira ko će napustiti takmičenje. Neomiljeni je direktno nominovan za izbacivanje. Publika bira koga izbacuje i kome daje imunitet.

Učesnici su se okupili u Baru kako bi upoznali Bar menadžera.

Bar
foto: Kurir

- Najbolje ćemo se upoznati ovde. Dosta sam prošao, znam svaku caku i foru - rekao je Nenad i poželeo takmičarima puno sreće.

Kristina Stanković ima 31 godinu i dolazi iz Šapca.

- Pozitivna sam osoba. Radila sam kao slot operater, moja prava ljubav je konobarski posao. Drugima bih poručila da nije sve slatko kao što izgleda. Ja sam kao bure baruta, malo fali da eksplodira. Ne postoji prepreka za moj uspeh.

rijaliti Bar
foto: Kurir

*Došlo je i do prve svađe između takmičarke Kristine Stanković i Ivane Vranić Rudić.

rijaliti Bar
foto: Kurir

Ivana Vranić Rudić dolazi iz Subotice, ima 36 godina.

- Osećam nadmennost, oni su pametniji sa 20 nego ja sa 36. Pustiću ih da vidim koliko su pametni. Ja sam jedna neukroćena veštica - rekla je Ivana bajkerka.

31:17

BAR - PREGLED DANA - 1. DEO 21.12.2021.

Ivan Nešković je električar i bivši striper.

rijaliti Bar
foto: Kurir

- Moji su živci izgubili sa mnom. Nevinost sam izgubio sa 14. Volim starije žene i direktno. Radim na viskonaponskim mrežama, nemam iskustva u ugostiteljstvu. Volim iskrene ljude. Nerviraju me oni koji sve znaju i oni koji se prave pametne. Snimio bih pesmu ako osvojim 30.000 evra. Devojke, nisam za priču, ja sam za akciju.

Zorana Stanković je Beograđanka, ima 27 godina.

rijaliti Bar
foto: Kurir

- Luda, harizmatična, vesela. Za mene je život velika žurka. Sa žurke na after. Radila sam kao krupije i kao konobarica. Đavo je 666, ja sam 665. 30.000 evra za mene je novi početak. Silikoni u ustima, grudi. Motiv popularnost, novac, probanje novih stvari. Ja sam spremna rođena.

Milica Radovanović stiže iz Niša.

rijaliti Bar
foto: Kurir

- Ja sam hiperaktivna, poštujem reč koju dam, ja sam tvrdoglava. Zabavna sam muškarcima, razumem se u sport, automobile i seks. Bitna mi je reputacija, priča se da imam eskplicitne snimke sa Arapima.

Sofija Una Manić ima 31 godinu, diplomirani je ekonomista i bivša misica.

Bar
foto: Kurir

- Najviše bih volela da organizujem ljude i događaju. Imam liderske sposobnosti, uvek upadam u oči gde god se pojavila. Želim da razbijem tabu o misicama i modelima. Nemam startegiju.

Davor Darmanović, Novosađanin, ima 33 godine i smatra da je zaje*an lik.

Davor Darmanović
foto: Kurir

- Zajebancija je reč kojom bi se opisao. Bavio sam se šankerisanjem, trenirao sam fudbal i bio sam na jednom času karatea. Igram za 5. ligu. Obožavam da radim u šanku, nema jači posao. Nema većih budala. Motiv mi je zajebancija. Verovatno se neću svideti većini u početku jer sam živac.

Marko Tošić iz Zajačera ima 33 godine i on je jedan od učesnika Bara.

Marko Tošić
foto: Kurir

- Svojom energijom se izdvajam od drugih, jer nisam zgodan, ali sam šarmantan. Ko nije snalažljiv, on je glup.

Sven Vadilja stigao je iz Zagreba u centar Beograda, ima 18 godina.

Bar
foto: Kurir

- Kada vidim takmičare, smatram da nemam konkurenciju. Mlad sam, zgodan, lep, i siguran sam da ću osvojiti nagradu. Nisam bio dobar đak, upisao sam školu za konobara, pa za kuvara. Privlači me popularnost. Snimam za TikTok, uglavnom me prate žene. Mislim da sam zreliji od svojih vršnjaka jer sam neke stvari prošao ranije.

Dejana Deletić dolazi iz Kragujevca, ima 24 godine.

Bar
foto: Kurir

- Završila sam baletsku školu, posle sam krenula da boksujem. Opisala bih sebe kao hijenu, tukla sam se u gradu, dok mi je drug držao torbicu. Navikla sam da budem prva, to mi ide uz ličnost - rekla je Dejana.

Maja Kovačević stigla je u Bar iz Splita, a rođena sestra joj je Marijana koja je prva načinila javnu preljubu pred kamerama rijalitija Veliki Brat sa Nikolom Nemeševićem Nemešom. Pre kovida je živela i radila u Dubaiju.

Maja Kovačević
foto: Kurir

- Mogu se dresirati i ljudi, dreserkse sposobnosti sprovodim na svom dečku i sinu. Imala sam iskustva da se napijem pa da se uhvatim za glavu. Žena treba da bude svesna svojih atributa i da ih iskoristi na pravi način.

Najpre se predstavila Sanja Jakišić , koja već ima rijaliti iskustvo. Ona ima 36 godina, ne krije da je homoseksualnog opredeljenja. Osvojila je zlatnu medalju u kulinarstvu, i držala je lokal.

Sanja Jakšić
foto: Kurir

- Predstavljam se da sam kao mica malena, ali nisam. Nemam dlake na jeziku. Bavim se kulinarstvom, radila sam u ugostiteljstvu. U radu sa ljudima najviše volim komunickaciju.Trenirala sam džudo, karate, boks i kik boks, jahala sam konja 6 godina. Nisam za nasilje. Ostalim takmičaramia bih poručila da ne muljaju, i ne podmeću nogu. Spremna sam na sve.

Sanja Jakšić
foto: Kurir

*Voditeljka je predstavila i Bar menadžera, Nenada Mirkovića.

- Nadam se da ću biti mentor, da će moći da mi se obrate kad god im treba pomoć. Očekujem da budu vredni, nasmejani, da pokažu timski duh - rekao je Nenad.

Nenad Mirković
foto: Kurir

*Voditeljka Jelena Nikolić otvorila je "Bar" i svima poželela dobrodošlicu.

Jelena Nikolić
foto: Kurir

- Dobrodošli u jedinstveni bar, u kom snovi postaju rijaliti. Učesnici nisu izolovani, već rade i žive od svoje plate. U naredna tri meseca ovaj Bar će voditi potpuni neznaci, sa ili bez iskustva u ugostiteljstvu. Njihov cilj je da se bore do pobede. Neće samo oni biti ovde, već i svi vi koji budete dolazili kao gosti. Osim što rade zajedno, oni i žive zajedno. Oni stižu, vi ćete krojiti njihovu sudbinu - rekla je voditeljka.

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

RIJALITI BAR GLEDAJTE UŽIVO KLIKOM OVDE

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:58

Vreme da se natoče pića: Ekskluzivno pogledajte učesnike rijalita Bar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track