31:17

BAR - PREGLED DANA - 1. DEO 21.12.2021.

PRVA EPIZODA JE TU

AKO STE PROPUSTILI PRVU EPIZODU RIJALITIJA BAR, OVDE JE MOŽETE POGLEDATI! Učesnici počeli ŽESTOKO, a HAOS tek sledi! (VIDEO)

Bar -

Na Kurir televiziji počeo je najuzbudljiviji rijaliti u regionu - Bar. U prvoj epizodi otkriveno je ko su takmičari, a njihovo upoznavanje proteklo je burno.

15 takmičara započelo je svoje iskustvo u novom rijalitiju, a najviše pažnje na sebe skrenula je Ivana Vranić Rudić (36) iz Subotice.

Ivana "bajkerka" stigla je da za jedan dan zarati na tri fronta. Najpre je zaratila sa Kristinom Stanković, odmah nakon Kristine ušla je u konflikt sa Ivanom Neškovićem, sa kojim je imala "hotovanje" na mrežama pre rijalitija, a sve je eskaliralo žestokim sukobom sa splićankom, Majom Kovačević.

1 / 15 Foto: Kurir

Pored ovih žestokih devojaka i momaka u Baru su Dejana Deletić, Sven Vadlja, Damir Tepavac, Marko Tošić, Milica Radovanović, Davor Darmanović, Ivan Nešković, Sanja Jakišić, Slobodan Romić, Luka Pavlović, Zorana Stanković i Sofija Una Manić.

Voditeljka šoua Jelena Nikolić Kontrakulturna saopštila je takmičarima pravila, a Nenad Mirković, bar menadžer, saopštio im je prvi zadatak.

Detaljnije u nastavku.

31:17

BAR - PREGLED DANA - 1. DEO 21.12.2021.

26:54

BAR - PREGLED DANA - 2. DEO 21.12.2021.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI UŽIVO OVDE.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

01:04

PAKLENA PRAVILA PRODUKCIJA: Kontrakulturna prepala takmičare, svi zanemeli kad im je ZAPRETILA! NISU SMELI DA PISNU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track