00:35

Mani se bre mene u pi*ku materinu: Pomahnitali Ivan nasrnuo na Sanju

GUBI KOMPAS

NASRNUO NA ŽENU: Ivan se uneo Sanji u lice i hteo TUČU! Barovci jedva sprečili OKRŠAJ, ali to nije sve što ćete GLEDATI!

Bar -

Večerašnja epizoda rijalitija "Bar" puna je iznenađenja, a čini se da su neki učesnici već počeli da gube strpljenje. Sve možete gledati na Kurir televiziji.

Ivan Nešković iznervirao se toliko da je nasrnuo na ženu - Sanju Jakšić i hteo da se bije s njom. Razlog za takvo ponašanje je taj što je njegova cimerka ispričala barovcima, između ostalog i Uni Sofiji Marić, da je tokom žurke hvatao lepu Slovenku, Kseniju Kranjec.

bar, rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Ivan je najpre poručio Sanji da ne priča gluposti, ali je ona nastavila da ubeđuje cimere da je svojim očima videla kako on pipka Kseniju.

Rijaliti Bar, Ivan Nešković, Sanja Jakšić
foto: Printscreen

- Evo, videli su ljudi. I ko je sada majmun? - provocirala je Sanja Ivana, koji je kao dokaz tražio snimak njega i Ksenije.

Kako je Jakšićeva nastavila da ubeđuje Unu Sofiju i druge u svoju priču, Nešković je skočio kao oparen i zaleteo se ka njoj, da bi joj se potom uneo u lice, zbog čega su mnogi mislili da će da je udari.

Rijaliti Bar, Ivan Nešković, Sanja Jakšić
foto: Printscreen

- A šta tebe boli pi**a ko je majmun?! Šta ti imaš sa mnom, bre?! Šta je bre?! Mani se bre mene više, u pi**u materinu! - urlao je vidno besni Ivan.

Rijaliti Bar, Ivan Nešković, Sanja Jakšić
foto: Printscreen

Sanja je bila jako iznenađena potezom cimera, ali je u tom momentu zaćutala, kako ga ne bi još više isprovocirala. S druge strane, ostali barovci su skočili i krenuli da razdvajaju Neškovića od cimerke, tvrdeći da se ona samo šalila i da ne treba da bude diskvalifikovan zbog gluposti.

Detalje svađe, kao i ko govori istinu u celoj priči, možete gledati večeras u pregledu rijalitija, u 20:45!

Rijaliti Bar, Ivan Nešković, Sanja Jakšić
foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

01:00

Večeras haos! Poljupci, suze, nerviranje, ali i tuča! Gledajte Bar, jer će biti nikad žešće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track