05:01

MARKO I LUNA NISU ŠTEDELI BAROVCE! Uputili im OŠTRE KOMENTARE, pa izdvojili favorita

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MARKO I LUNA NISU ŠTEDELI BAROVCE! Uputili im OŠTRE KOMENTARE, pa izdvojili favorita - Ona ima posebnu energiju!

Bar -

Luna Đogani, Marko Miljković i Stanisalava Kuridža gostovali su u emisiji Kontrashow, gde su prokomentarisali učesnike popularnog rijalitija Bar.

Marko nije štedeo Stanisalvu, pa joj je uputio korisne savete za život.

Stanisalava Kuridža
foto: Kurir televizija

- Kad dođeš u rijaliti ti si igrač ili si igračka. Koliko ja vidim, ti si ovde igračka. Ne znam zašto to mislim, ali tako sam stekao utisak. Mislim da je trebalo drugačije da se postaviš. Kao igrač treba da dođeš sa nekim velikim ciljem i da ga ispuniš. Ne kažem da je trebalo da provociraš nekog, već da se malo ozbiljnije postaviš. To je tvoja greška, postavi se kao igrač, gde god da si i pokušaj da stvoriš najbolje moguće uslove za sebe. Mislim da si se pogrešno postavila - kaže Marko Miljković.

Luna je dodala da je njen muž stvoren za rijaliti:

- Mogu da kažem da je Marko stvoren za rijaliti. On tačno zna kako da se ponaša. Za razliku od mene koja nemam pojma gde sam i šta sam. Ja sam previše iskrena i emotivna, naivna sam ušla u sve - kaže Luna Đogani.

Luna Đogani
foto: Kurir Televizija

Njih dvoje su prokomentarisali su i ostale učesnije Bara.

- Rečenica koju često čujem u rijalitijima i jedan takmičar ju je ovde izgovorio je da hoće da idu kući. To su faze, svi smo mi prošli kroz to, ne volim slabe ljude, odmah bežanija, čim neko dobije kritiku. Pogotovo muškarac. A i Sanja mi je baš kul - kaže Luna Đogani i dodaje:

- Sanju pamtim onda kada sam bila psihički baš loše. Ona je bila kao svetla tačka u kući, mnogo mi je prijala i taman kada sam uspela da ostvarim neki kontakt, ona je otišla. Jaka je, ima jezik i jako mi se sviđa, otkrila je Luna.

Miljković se najviše obradovao kada je čuo glas Rade Vasić, pa je istakao da mu se veoma dopada koncept Bara.

Luna Đogani
foto: Kurir Televizija

- Dopada mi se koncept ovog rijalitija, tolika sloboda. Spavaju u stanu, rade, zarađuju pare - kaže Marko, koji je uputio poruku Ivanu Neškoviću, koji je pokazao u više navrata nasilno ponašanje:

- Prema ženskim osobama nema potrebe da se ponaša nasilno kao Ivan prema Kseniji.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:08

S*KSI TATA NIJE DOBRO! Bar menadžer izveo Darka da vidi o čemu se radi, onda je on otkrio ŠTA GA MUČI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track