01:20

Ksenija spomenula Lakića i MARATONSKI S*KS od 45 minuta sa njim: On je jedan gospodin

SVE POHVALE

ON JE JEDAN GOSPODIN! Ksenija spomenula Lakića i MARATONSKI S*KS od 45 minuta sa njim: Uputila mu JAVNU PORUKU - DIREKTNO U KAMERU

Bar -

Gledaoci Bara za Kseniju Kranjec su imali posebno pitanje.

Kako je već nekoliko nedelja u intimnom odnosu sa Ivanom Neškovićem, publiku je zanimalo kada će da zatrese krevet sa njim, kao što je to uradila sa Nikolom Lakićem u prošlom rijalitiju.

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Ksenija je iznela sve pohvale na račun bivšeg ljubavnika, kome je uputila tople pozdrave direktno u kameru. Nije izostavila ni njegovu ženu, ni dete, kada ju je voditelj podsetio da i oni postoje, pa su i oni dobili srdačne pozdrave od rijaliti učesnice.

1 / 8 Foto: Kurir televizija

- Lakić je bio pre svega jedan gospodin. Veliki pozdrav za njega i njegovo dete i ženu. Nemam taj osećaj da bih drmala i tresla krevet u sa Ivanom Neškovićem. Bila bih intimna, ali ne bih volela da se meni nešto desi, ja odem, a on da uradi nešto što će mene osramotiti - kaže Ksenija.

Ona je dodala i da bez s*ksa može da opstane, te da ukoliko bude imala ogromnu želju da spava sa Ivanom, to će uraditi u hotelskoj sobi.

- Ja nisam devojka da se krijem po toaletima, a nikakvu ljubav ne želim da branim ovde u rijalitiju. Ako budem htela da imam nešto sa njim, aj ću ga pozvati posle rijalitija, pa ako on bude hteo da ima seks, videćemo se u hotelu (molim lepo) - rekla je Ksenija.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:27

ONA JE MAG MANIPULACIJE! Ksenija razvija taktiku da IZBACI s*ksi taticu i Svena: OBRĆE IGRAČE i krči sebi put do POBEDE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track