ŠOK, ON JE ZAUVEK NAPUSTIO RIJALITI! Voditeljka saopštila glasove PUBLIKE, nastao MUK U BARU!
Foto: Kurir

BAR UŽIVO

ŠOK, ON JE ZAUVEK NAPUSTIO RIJALITI! Voditeljka saopštila glasove PUBLIKE, nastao MUK U BARU!

Bar -

Voditeljka Jelena Nikolić saopštila je ko je zauvek napustio Bar. Nakon dva meseca, najmanje glasova dobio je Damir Tepavac.

Damir Tepavac
foto: Kurir

- Svako od nominovanih ima crtu koja je zanimljiva. Moram da kažem da mi je Damir poseban, uvek je u centru komentarisanja, zanimljiv je, Sanja je organizacija, Ksenija uvek u komentarisanju - rekla je Katarina Bojović, novinarka Monda.

Katarina Bojović
foto: Kurir

Dejana Deletić dobila je nagradu za dobro obavljen zadatak. Ona je dobila piće kojim će počastiti svoj tim.

Dejana Deletić
foto: Kurir

Ivan Gajić saopštio je da je Ksenija izglasana za Kalimera, odnosno da je ona najviše potencirala na nepravednim situacijama, a ona je ponovo rekla kako ovo nije fer.

- Nemojte me osuđivati, imala sam ja u prošlosti fizičko maltretiranje sa bivšim, izvinila sam se - rekla je Ksenija na ivici suza.

Ksenija Kranjec
foto: Kurir

- Danas su bili dobri. Možda što je dan zaljubljenih, voleli su se. Rekla sam Kseniji da ga ne provocira - rekla je Rada Vasić.

Rada Vasić
foto: Kurir

- Tvoja reakcija je izostala. Ljudi misle da odobravaš to - rekao je Ivan Gajić Ivanu Neškoviću.

- Nisu nikako jedno za drugo. Među gledaocima su promenili mišljenje jedno o drugom, otišlo je u drugom pravcu. Ako su se ovako ponašali pred kamerama, kako bi bilo da nema kamera - rekao je Panić o Kseniji i Ivanu.

Aleksandar Panić
foto: Kurir

- Ljubav se vodi u krevetu, ako je prava ne treba da gledamo situacije za ponižavanje i pljuvanje. Ksenija je svesna da joj ovo nije trebalo - rekla je Milica Opasnica.

Milica Opasnica
foto: Kurir

Zbog prekršaja koje su učesnici napravili, nagrada je umanjena na iznos od 25.000 evra.

- Radimo ovde, ja sam bolja napolju nego ovde. Izvinila sam se svima. Ne bih volela da se ovo ponovi - rekla je Ksenija.

- Ksenija, zbog svega, dođi ovde, direktno si nominovana zbog svega što si uradila - rekla je voditeljka.

Bar
foto: Kurir

PRATITE BAR UŽIVO KLIKOM OVDE

- Ksenija je brat. Izvinila sam mu se, izvinjavam se porodici njegovoj, mojoj. Tako mi je kad mi je stalo do nekog. Nisam takva privatno, strašno je, moglo je bez da ga pljunem i polijem. On zna da sam slaba na kosu, meni je pao mrak na oči. Jako sam se iznervirala, ne sećam se zbog čega. Sama za svađu nisam kriva, uvek je potrebno dvoje, on je iskulirao, ja nisam. Prihvato je izvinjenje, neću ga više pljuvati - rekla je Ksenija.

Bar
foto: Kurir

Ksenija Kranjec komentarisala je svoju žestoku svađu sa Ivanom.

- Tako ti je to sa maćehom - našalila se voditeljka Jelena.

- Nismo dobri kao pre. Imamo nesuglasice, kad dođe lajv, to je neka druga Ksenija - rekao je Sven.

Bar
foto: Kurir

- Hteo sam da izađem zbog devojke. Ona mi je i dalje u glavi - rekao je Sven o tajnoj ljubavi koja ga posećuje u Vlajkovićevoj 8.

- Bio sam na granici sa živcima pre nego što su mi došli roditelji. Iznenadili su me, ne znam kako sam se osećao. Sad mi lupa srce. Nisam se plašio šta će mi reći. Moji su svesni šta su izrodili, odgajili, šta mogu da očekuju - rekao je Aleksa.

Aleksa Barudanov
foto: Kurir

- Okej je profil, dobro sam prošla. Nije istina da pijem na račun svojih kolega. Kazna 13.000 dinara, Damiru sam dužna 2.000 - rekla je Sanja o svom ponašanju.

Sanja Jakšić
foto: Kurir

- Da. Manji su mi računi kod kuće što sam duže ovde - rekao je Damir.

- Damire, zaštitio si Kseniju i zato si pred otkazom. Zbog čega ti se ostaje? - pitala je voditeljka.

- Meni je smešno. Ne mogu da budem Svenova maćeha - branila se Ksenija, a Darko je negirao simpatije.

Bar
foto: Kurir

- Naši čitaoci primetili su najviše hemije između Darka Vadlje i Ksenije Kranjec. Gledaoci su primetili hemiju - rekao je Panić.

Bar
foto: Kurir

Jelena Nikolić predstavila je novinare, Aleksandar Panić, Kurir, Katarina Bojović, Mondo, Milica Stanimirović, Espreso i Ivan Gajić, voditelj "Puls Bara".

Bar
foto: Kurir

PRATITE BAR UŽIVO KLIKOM OVDE

Voditeljka Jelena Nikolić Kontrakulturna pozdravila je takmičare i otpočela razgovor sa nominovanim barovcima.

U rijalitiju Bar vlada napeta atmosfera jer počinje izbacivanje. Nominovani učesnici su Sanja Jakšić, Sven Vadlja, Aleksa Barudanov i Damir Tepavac.

Jelena Nikolić
foto: Kurir

PRATITE BAR UŽIVO KLIKOM OVDE

Voditeljka Jelena Nikolić Kontrakulturna pozdravila je takmičare i otpočela razgovor sa nominovanim barovcima.

Jelena Nikolić
foto: Kurir

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

04:15

KRADETE OD KUĆE KOJA VAS HRANI, SRAM VAS BILO! Bar menadžer održao lekciju takmičarima, žestoka ih kazna čeka: Ješćete HLEB I SO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track