BEZ MILOSTI: Miloš na kolenima molio da ga ne ubije!

BEZ MILOSTI: Miloš na kolenima molio da ga ne ubije!

Crna Hronika -
Ni ostalih 12 žrtava mahom nisu ubijeni sa po jednim metkom u čelo, kako se isprva sumnjalo, nego je većina stradala od po dva i tri metka, dok je u neke ispaljeno i po četiri.

BEOGRAD - Ljubiša Bogdanović (60) upucao je u glavu Miloša Ješića (48), jedina žrtva koja je ubijena napolju, dok je klečao na kolenima, pokazali su rezultati istrage.

Ješić, koji je ujedno i jedini od 13 žrtava koji je pokušao da se suprotstavi ubici, o čemu svedoče poobarane žardinjere u dvorištu njegove kuće, kako se pretpostavlja, verovatno je na kolenima molio Ljubišu za život. Bio je bosonog i u gaćama.Ni ostalih 12 žrtava mahom nisu ubijeni sa po jednim metkom u čelo, kako se isprva sumnjalo, nego je većina stradala od po dva i tri metka, dok je u neke ispaljeno i po četiri.- Najstrašnije je od svega je da je dvogodišnjem Davidu Despotoviću ispalio metak u čelo iz blizine od desetak centimetara, a potom još dva metka u telo. Detence je spavalo u krevecu. Većina ostalih žrtava je takođe ubijena ili u krevetu na spavanju ili bukvalno na pragu kuće. U kući Ješića je najpre ubio Ljubinku (64), dok je Miloš verovatno čuo majčinu vrisku i izjurio iz kreveta za njim bukvalno u gaćama, nakon čega ga je ubio u dvorištu - kaže naš izvor blizak istrazi o zločinu koji je nezapamćen na našim prostorima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track