Borivoje Borović : Uroš Mišić ide u policiju

Uveren

Borivoje Borović : Uroš Mišić ide u policiju

Crna Hronika -
Navijač Crvene zvezde biće saslušan u ponedeljak u vezi sa incidentom u klubu „Plastik“ u kojem su povređena dvojica marinaca iz Ambasade SAD

BEOGRAD - Pravda!Uroš Mišić (25), navijač Crvene zvezde, u ponedeljak će biti saslušan u policiji u vezi sa incidentom koji se dogodio u noći između srede i četvrtka u beogradskom klubu „Plastik“. Tada su u tuči sa četvoricom mladića lakše povređeni marinci Moler Džefri Artur (25) i Garsija Huan Enrike (27), radnici obezbeđenja američke ambasade u Beogradu.- Mišić je pozvan na saslušanje u svojstvu građanina i on će se odazvati tom pozivu. Uroš Mišić nikog nije udario i nikakva poternica za njim nije raspisana. Sada se postavlja pitanje gde su navodno oštećeni Amerikanci, da li su još u Srbiji ili su proterani iz naše zemlje - rekao je za Kurir Borivoje Borović, Mišićev advokat.Podsetimo, četvorica mladića su se posvađala, a potom i potukla s dvojicom marinaca, koji su zadobili lakše povrede glave.- Učesnici tuče su se razbežali pre dolaska policije, a marincima je pomoć ukazana u zdravstvenom centru u okviru njihove ambasade. Radnici obe­zbeđenja kluba „Plastik“ su kao jednog od mladića koji su se tukli navodno prepoznali Mišića - kaže izvor Kurira iz istrage.(Z. N.)

Borivoje Borović
Borivoje Borović

Na slobodi od decembraUroš Mišić bio je osuđen na pet i po godina zatvora jer je 2. decembra 2007. zapaljenom bakljom na poluvremenu utakmice Crvena zvezda - Hajduk iz Kule napao žandarma Nebojšu Trajkovića. Mišić je početkom decembra 2012. izašao na slobodu iz požarevačke Zabele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track