ČEDA NE DA OSTAVKU: Najavio promene u stranci i podržao Vučića!

Stranka da preuzme odgovornost

ČEDA NE DA OSTAVKU: Najavio promene u stranci i podržao Vučića!

Politika -
On je lideru SNS Aleksandru Vučiću poželo "iz sve snage" da uspe u onome što radi ocenjujući da će Vučiću misija biti gotovo nemoguća

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ponovio je večeras, posle sednice Predsedništva stranke, da neće podneti ostavku i istakao da stranka mora da preuzme odgovornost i nađe snagu za unutrašnju promenu u organizacionom i kadrovskom smislu.

Jovanović je posle sednice Predsedništva, koja je trajala više od tri sata, rekao novinarima da se razgovoralo o redosledima poteza koje će stranka u narednom periodu povući.

On je naglasio da neće podneti ostavku, niti ostaviti ljude sa kojima je godinama sarađivao, a na pitanje da li će pojedini funkcioneri podneti ostavke odgovorio da je "to realnost koja se dešava posle svakih izbora".

Jovanović je, međutim, dodao da "ne može da govori o odlascima, jer njemu niko nije rekao da odlazi iz LDP".

On je lideru SNS Aleksandru Vučiću poželo "iz sve snage" da uspe u onome što radi ocenjujući da će Vučiću misija biti gotovo nemoguća, jer nema LDP "koji nije tražio korist za sebe, već je sebe video kao predstavnika društva koji mora biti angažovan da bi promene o kojima na isti način govore i on i Vučić bile ostvarene.

Sednica Predsedništva počela je nešto posle 17 časova, a pored predsednika LDP Čedomira Jovanovoća prisustvovali su stranački funkcioneri, među kojima Bojan Đurić, Ivan Andrić, Nataša Mićić...

LDP na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta nije prešao cenzus budući da je dobio 3,35 odsto glasova. Liberali su za Skupštinu grada Beograda dobili 3,2 odsto glasova i takođe nisu ušli u gradski parlament.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track