MORBIDNO: Prijatelju silovao ženu i terao ga na pljačku u zamenu za stan i hranu!

Šok u Varaždinu

MORBIDNO: Prijatelju silovao ženu i terao ga na pljačku u zamenu za stan i hranu!

Crna Hronika -
Razbojnik i njegova nevenčana supruga ispričali su policajcima o odnosu sa muškarcem koji im je pomagao plaćati komunalije i hranu, a za uzvrat je od žene tražio seksualne odnose, a od muškarca da u njegovo ime pljačka radnje

VARAŽDIN – Istraga dva razbojništva koja su se početkom septembra dogodili su Varaždinu policajce je dovela do šokantnih rezultata. Naime policija je utvrdila da je počinioca pljački na razbojništva naterao tri godine stariji prijatelj, koji je istovremeno njegovu nevenčanu suprugu prisiljavao na prostituciju.

Policija je istragom utvrdila da je muškarac (30) 2.septembra ove godine u večernjim časovima opljačkao zlataru gasnim pištoljem. On je uz pretnju od radnice zatražio novac, što je ona poslušala i predala mu oko 1.000 kuna (oko 145 evra). Dan kasnije on je na sličan način opljačkao srebreninarnicu nedaleko od zlatare gde je od radnice ukrao nekoliko hiljada kuna.

Posle intenzivne policijske istrage razbojniku je policija zakucala na vrata, a ulazak u stan i istraga je dovela do neočekivanih razultata.

Razbojnik i njegova nevenčana supruga ispričali su policajcima o odnosu sa muškarcem koji im je pomagao plaćati komunalije i hranu, a za uzvrat je od žene tražio seksualne odnose, a od muškarca da u njegovo ime pljačka radnje.

Naime pljačkaš je svom šefu i makrou nevenčane supruge predavao sav novac koji ga je podsticao na razbojnički pohod.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track