PAO U OČAJ: Rasplakao se uz Šabanovu pesmu pa nožem izbo gosta!

Krvavo popodne u Prijedoru

PAO U OČAJ: Rasplakao se uz Šabanovu pesmu pa nožem izbo gosta!

Crna Hronika -
U jednom trenutku Branković, koji je stajao na sasvim drugom kraju šanka, zadigao je majicu i, uz reči: “Vidi šta mi uradi”, pokazao ranu od noža i krv

PRIJEDOR - Predrag Branković (46) iz Orlovače od preksinoć se nalazi na Odeljenju hirurgije bolnice “ Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, gde je dovezen sa ubodnom ranom u predelu stomaka koju mu je nožem naneo Draško Topić (51) iz Prijedora.

Branković se nalazi van životne opasnosti i da će uskoro na kućno lečenje. Incident se dogodio u ponedeljak oko 17.50 časova u bifeu “Željo”, koji se nalazi u Zanatskoj ulici u Prijedoru. Očevici tvrde da između Topića i Brankovića nije bilo nikakve verbalne prepirke.

- Topića smo ranije samo jednom videli u “Želji”. Sedio je za šankom i plakao uz neku Šabanovu pesmu. Žalio se da mu je teško, da ne zna šta će i kuda dalje. U jednom trenutku Branković, koji je stajao na sasvim drugom kraju šanka, zadigao je majicu i, uz reči: “Vidi šta mi uradi”, pokazao ranu od noža. Bilo je krvi, tako da nismo videli koliko je rana duboka niti znamo, jer je šank bio pun kad se to dogodilo. Topić je posle toga istrčao iz kafane, zatim se vratio i tad je uz rušenje stola nastalo naguravanje između njega i ranjenog Brankovića, ispričali su neki od očevidaca.

U međuvremenu se pojavila i policija, a došla je i Hitna pomoć koja je Brankovića odvezla u bolnicu.Topić je uhapšen zbog nanošenja teških telesnih povreda. Za vreme alkotesta kod njega je izmereno 1,75 promila alkohola u krvi, a nezvanično saznajemo da je tokom obračuna s ranjenim Brankovićem zadobio i nekoliko udaraca u glavu, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Protiv vlasnice ugostiteljskog objekta “Željo” Ljubice Došen policija će podneti prekršajnu prijavu zbog posluživanja alkohola vidno pijanim gostima.

- Na osnovu čega ja mogu da znam je li neki gost pijan ili ne. Nisam psiholog. Koliko znam, Topić je u mom objektu popio samo jedno pivo, rekla je Došen, koja se planira žaliti na prekršajnu prijavu.

Ona je navela da u posljednjih osam godina, koliko “Željo“ radi, u kafani nije bilo nikakvih incidenata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja