VARAO KUPCE: Preko interneta prodavao lažnu vijagru, kamagru i špansku mušicu!
Foto: Kurir

Podneta krivična prijava

VARAO KUPCE: Preko interneta prodavao lažnu vijagru, kamagru i špansku mušicu!

Crna Hronika -
Sivlajnčanin D.M. se tereti da je preparate prodavao u vidu tableta, tečnosti, gelova i žvakaćih guma i da je na taj način zaradio milion i 200 hiljada dinara

JAGODINA - Pripadnici PU u Jagodini podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini dve krivične prijave protiv D.M. (40) iz Svilajnca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela nedozvoljena trgovina i neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake roba i usluga.

Sumnja se da je on u dužem vremenskom periodu bez ovlašćenja za trgovinu preko interneta nabavljao i preprodavao preparate za potenciju i pri tom obmanjivao kupce koristeći tuđe posebne oznake odnosno nazive preparata "vijagra", "kamagra", "španska mušica" i slično.

Sumnja se da preparate je prodavao u vidu tableta, tečnosti, gelova i žvakaćih guma. D.M. se tereti da je na ovaj način protivpravno stekao korist u iznosu od oko milion i 200 hiljada dinara.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, policija je pronašla preparate u vrednosti od oko milion dinara, koji su poslati na veštačenje u Ministarstvo zdravlja. Inspekcija za lekove je utvrdila da se ne radi o originalnim proizvodima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track