SILOVATELJ ŠAHIN H: Mi muslimani lupimo šamar pre seksa!

Predao se napadač na Novosađanku

SILOVATELJ ŠAHIN H: Mi muslimani lupimo šamar pre seksa!

Crna Hronika -
Šahin H. (34) iz sela Kožlje kod Novog Pazara rekao da je „kod muslimana praksa da se devojci koja se opire lupaju šamari i da ona mora da pristane na seksualni odnos“

NOVI SAD - Nalupetao se!Šahin H. (34) iz sela Kožlje kod Novog Pazara priznao je da je 19. septembra silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku u Novom Sadu. On se predao policiji u sredu uveče nakon što su mediji objavili njegovu fotografiju, a inspektorima je rekao da to za njega „nije bilo silovanje“, jer ga je „devojka pogledala, što je bio znak da hoće seks“!Ona mi se svidela- Kod nas u Novom Pazaru normalno je da smatraš da devojka želi da ima seksualne odnose s tobom ako te samo pogleda ili ti da bilo kakav povod. Ja sam te večeri bio u noćnom klubu i prišao sam stolu za kojim je bilo mnogo lepih devojaka. Nisam poznavao nijednu. Gledao sam ih sve, ali mi se ta, s kojom sam posle imao seks, najviše svidela - ispričao je u policiji osumnjičeni Šahin H. On je zatim rekao da je te noći mnogo pio, te da mu se učinilo da ga je žrtva jednom pogledala. A to je njemu bilo dovoljno!- Kada su krenule, pošao sam za njima. Iskoristio sam momenat kad je ona bila sama. Pokušao sam lepo, ali sam video da se opire. Kod nas muslimana praksa je da devojci koja se opire lupimo nekoliko šamara i ona mora da pristane na seksualni odnos! Tako sam i ja toj devojci udario nekoliko šamara, oborio je i imao odnose s njom - ispričao je mrtav hladan silovatelj.Po zanimanju drvosečaInače, Šahin H., koji neprijavljeno boravi u Novom Sadu, naveo je da je po zanimanju drvoseča, a policajcima je objasnio i zbog čega se predao.- On je jednostavno ušetao u policijsku stanicu i rekao: „Ja sam taj sa slike koga tražite. Video sam na sajtovima moju fotografiju i rešio sam da je bolje da se sam javim nego da me neko prijavi“ - ispričao je naš sagovornik.

Naneo joj brojne povredeNapadnuta devojka je kobne noći s drugaricama slavila diplomu jedne od njih. - Iskoristio je trenutak kad su drugarice odmakle i devojka ostala sama. Čim je ušla u mračnu ulicu, nekoliko puta ju je udario. Da se iživljavao nad njom i da joj je naneo mnogobrojne povrede, potvrdili su i lekarski pregledi - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track