SNIMLJENA PUTANJA METKA: Pogledajte kako je ranjen policajac u Kraljevu!

Pogođen pripadnik MUP

SNIMLJENA PUTANJA METKA: Pogledajte kako je ranjen policajac u Kraljevu!

Crna Hronika -
Na snimku se vidi kako metak para vazduh, dok se policajci refleksno saginju

KRALJEVO - Policija već više sati drži pod opsadom kuću Dragomira M. u selu Metikoši kod Kraljeva, koji se u njoj zabarikadirao ranije tokom dana pošto je ranio jednu osobu, a nakon pucnjave koja se čula iz pravca kuće, i jedan policajac je ranjen i pogođen u ruku

Policajac Desimir R. ranjen je u ruku tokom razmene paljbe i prevezen je u kraljevački Zdravstveni centar "Studenica". Kamerman Tanjuga snimio je momenat kada je napadač pucao na policajce. Na snimku se vidi kako metak para vazduh, dok se policajci refleksno saginju.

Direktor ovog centra Zvonko Veselinović rekao je Tanjugu da je u pitanju prostrelna rana u predelu ruke, da je operacija u toku i da policajac nije životno ugrožen. Tanjugov izveštač javlja da su na lice mesta stigli i pripadnici SAJ-a, koji se ispred kuće Dragomira M. nalaze više od jednog sata.

Od kad su došli pripadnici SAJ-a nisu se čuli nikakvi pucnji, javlja Tanjugov izveštac i dodaje da su neki od Dragomirovih poznavaoca pokušali sa njim da pregovaraju, ali bezuspešno. Policija je rano popodne opkolila kuću Dragomira M. u selu Metikoši kod Kraljeva, koji se u njoj zabarikadirao pošto je ranio u nogu dostavljača hrane iz jednog kraljevačkog restorana u nogu.

Pregovarački tim kraljevačke policije pregovarao je s napadačem. Vlasnik restorana "Lepi Boro" Borivoje Šakotić rekao je da je njegov radnik N.Đ, koga je Dragomir M. ranio, prevezen u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu radi pružanja lekarske pomoći.

Šakotić je rekao da je N.Đ. video nepomično telo u kući Dragomira M, ali tu informaciju još nije potvrdila kraljevačka policija. Direktor Zdravstvenog centra "Studenica" Zvonko Veselinović rekao je Tanjugu da je u tu ustanovu primljen pacijent s prostrelnom ranom u predelu noge i da nije životno ugrožen. U blizini kuće Dragomira M. nalaze se i vatrogasci i Hitna pomoć.

http://www.youtube.com/watch?v=0d_gYzEr9vc#t=22

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track