STAKLENOM FLAŠOM PO GLAVI: Opljačkala prodavačicu nameštaja!
Foto: KURIR

Uhapšena žena razbojnik

STAKLENOM FLAŠOM PO GLAVI: Opljačkala prodavačicu nameštaja!

Crna Hronika -
Pljačkašica se pretvarala da je došla da razgleda nameštaj. Šetala se, glumila kupca i raspitivala se o ceni, a kad je primetila da joj je radnica okrenula leđa, udarila ju je u glavu flašom obmotanom peškirom!

POŽAREVAC - Snimile je kamere!

Dragana T. (39) iz Velikog Gradišta uhapšena je zbog sumnje da je juče oko 12 sati radnicu „Eurosalona Kać“ u Velikom Gradištu udarila staklenom flašom u glavu, a zatim joj otela tašnu s ličnim dokumentima, 140 evra i 1.500 dinara. Protiv nje je podneta krivična prijava zbog razbojništva.Nosila periku- Pljačkašica se pretvarala da je došla da razgleda nameštaj. Šetala se, glumila kupca i raspitivala se o ceni, a kad je primetila da joj je radnica okrenula leđa, udarila ju je u glavu flašom obmotanom peškirom! Zatim je povređenu radnicu počela da vuče ka kuhinji i zapretila joj da će je ubiti ako joj ne da novac od pazara - priča naš izvor.Prestravljena žena je vikala da nema ni dinara pazara pošto niko nije dolazio da kupi nameštaj, posle čega ju je Dragana uhvatila za ruke i odvukla u kuhinju.- Prodavačica je tada rukom ogrebala Draganu po licu, a drugom je probala da je uhvati za kosu. Ne znajući da ova nosi periku, povukla ju je za pramen, a njoj je tada spala perika. Dok su se borile, radnica joj je otkinula dugme s kaputa - kaže sagovornik.Razbojnica je na kraju zaključala radnicu, uzela njenu tašnu iz kancelarije i pobegla. Ne znajući da su kamere prodavnice snimile pljačku, otišla je kući.Sama se otključala- Prodavačica se sama otključala i pozvala policiju. Inspektori su pregledali snimke, a nakon toga je napadnuta radnica prepoznala Draganu, koja je brzo uhapšena - naveo je naš izvor.NA. S.

Šminkom krila ogrebotinePolicajci su osumnjičenu Draganu T. našli u njenoj kući.- Kada su stigli, zatekli su je našminkanu i s predebelim slojem pudera, kojim je pokušala da sakrije i zamaskira ogrebotine na licu! U kući je nađen i kaput čije je otkinuto dugme ostalo u prodavnici - rekao je izvor Kurira.Dragana T. nema krivični dosije, a veruje se da je krenula u pljačku da bi pribavila pare za kupovinu narkotika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track