SARAJEVO: Službenica Ministarstva pravde BiH uhapšena zbog trgovine kokainom?!
Foto: Youtube

Nema ni potvrde ni demanta

SARAJEVO: Službenica Ministarstva pravde BiH uhapšena zbog trgovine kokainom?!

Crna Hronika -
SIPA je novinarima rekla da ne mogu dati više informacija od onoga što su naveli u saopštenju, a u u Ministarstvu pravde BiH tvrde da ne raspolažu informacijama da je njihova radnica uopšte privođena

SARAJEVO – Kratka informacija da su pripadnici SIPA 24.septembra ove godine obavili pretres stana na područiju Sarajeva i uhapsili D.D. (27) zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovanje narkoticima, niko nije obratio pažnju dok jedan bosanski mediji nije dobio informaciju da se navodno radi o Dijani Dalipagić radnici Ministarstva pravde BiH.

U saopštenju SIPA navelo se samo kratko da su njeni pripadnici prilikom pretresa pronašli i privremno oduzeli određenu kločinu bele praškaste materije koja po izgledu liči na kokain.

Sarajevski list Oslobođenje je prvi mediji koji je dobio informaciju da se radi o Dijani Dalipagić, radnici Ministarstva pravde BiH, kao i da je sa njom bio i sin jednog uglednog sarajevskog advokata.

Novinari ovog lista, kao i nedeljnika Dani ponovo su kontaktirali SIPA-u gde su im rekli da ne mogu dati više informacija od onoga što su naveli u saopštenju.

Za razliku od SIPA u Ministarstvu pravde BiH tvrdili su da oni "ne raspolažu informacijama” da je njihova radnica uopšte privođena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja