HOROR U NOVOM SADU: Dečaci nožem izboli jedanaestogodišnjaka!

Policija nemoćna pred maloletnim nasilnicima

HOROR U NOVOM SADU: Dečaci nožem izboli jedanaestogodišnjaka!

Crna Hronika -
Dva dečaka iz Novog Sada, od kojih jedan ima devet, a drugi deset godina, napali su 11 godišnjeg Novosađanina i nožem mu naneli povrede na glavi

NOVI SAD - Ima li kraja ludilu?!

Rođena braća od deset i devet godina iz Novog Sada u ponedeljak su ispred hotela „Novi Sad“ napala jedanaestogodišnjeg mališana!

Nakon kraće svađe dečak je pokušao da pobegne, ali ga je mlađi od dvojice braće sustigao, nožem posekao po glavi i lakše ga povredio. Odmah potom braća su, zajedno s 13-godišnjim Novosađaninom, pokušali razbojništvo.

- Maloletni nasilnici su u Gagarinovoj ulici presreli drugog dečaka i, preteći mu nožem, tražili od njega da im preda novac. Dečak je odbio da ih posluša, pa ga je jedan od napadača više puta udario - rekao je izvor Kurira.

Naš sagovornik dodaje da su nasilna braća odranije poznata policiji po velikom broju krivičnih dela.

- Oni su osumnjičeni da su počinili veliki broj imovinskih delikata s elementima nasilja, a terete se i za učestvovanje u tučama i nasilničko ponašanje. Budući da im je majka staratelj, jedino što zasad možemo, s obzirom na njihove godine, jeste da protiv nje podnesemo prijavu - rekao je izvor Kurira.

Inače, u prethodnom periodu protiv majke dvojice braće već je podneta prijava zbog sumnje da je počinila delo zapuštanja i zlostavljanja maloletnih osoba.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track