HOROR U DOBOJU: Čekićem izudarao suprugu, isekao sebi vene i kuhinjskim nožem odsekao polni organ!

Pokušao čak i kuću da zapali

HOROR U DOBOJU: Čekićem izudarao suprugu, isekao sebi vene i kuhinjskim nožem odsekao polni organ!

Crna Hronika -
Mustafa S. je iz nepoznatih razloga najpre nasrnuo na svoju suprugu Sadetu koju je izdarao je čekićem, pokušao da zapali kuću, zatim isekao sebi vene, a onda kuhinjskim nožem odsekao svoj polni organ

DOBOJ - Nezapamćen zločin!Mustafa S. (69) iz Doboja čekićem je pretukao suprugu Sadetu (66) u porodičnoj kući, da bi na kraju sebi odsekao polni organ! Da zlo bude veće, u svom krvavom pohodu pomahnitali muškarac pokušao je i da zapali kuću, kao i da preseče vene na rukama. Zasad nije utvrđeno zbog čega je Mustafa nasrnuo na suprugu, ali se pretpostavlja da je nesvakidašnjem zločinu prethodila svađa između supružnika.Ležala u lokvi krvi- Šta se tačno dogodilo u četvrtak oko četiri sata posle ponoći u njihovoj porodičnoj kući, to niko ne zna. Pretpostavljamo da su se Mustafa i Sadeta najpre posvađali, nakon čega je muž zgrabio čekić i udario je više puta po glavi i telu - kaže izvor Kurira iz istrage.Pobesneli Mustafa se, međutim, tu nije zaustavio.- Dok je Sadeta ležala u lokvi krvi, Mustafa je pokušavao da zapali kuću. Nije uspeo, ali se nije ni zaustavio... Zgrabio je nož i isekao vene na rukama, a onda je odsekao i polni organ - kaže naš sagovornik.Prema rečima komšija, buka i krici povređene Sadete probudili su njenog sina Sabahudina i snaju, koji žive na spratu porodične kuće.- Sabahudin je odmah otrčao kod roditelja. Zatekao je jeziv prizor! Krvi je bilo na sve strane, a iskasapljeni otac i majka ležali su na podu - pričaju meštani.Bio je nervozanKomšije kažu da ništa nije nagoveštavalo tragediju.- Nisu imali neke ozbiljnije svađe, mada je Mustafa u poslednje vreme bio nervozan i govorio je kako ima probleme sa uknjiženjem zemljišta - kaže komšija.

BolnicaMUŽ ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJIPovređeni supružnici su prevezeni u bolnicu, gde su im konstatovane teške povrede.- Sadeta ima povrede glave, prelom kosti lobanje, posekotine na potkolenici i šaci, kao i povrede ramena i grudi. Njen muž takođe ima povrede glave, posekotine na rukama i amputiran mu je penis. Nakon ukazane pomoći Mustafa je smešten na psihijatriju - kaže izvor Kurira.ČinjeniceSLIČNI DOGAĐAJIDECEMBAR 2010 - Nišlija M. M. (50) u stanju psihičkog rastrojstva odsekao je sebi penis i bacio ga u WC šolju! Dve godine kasnije on je u porodičnom stanu ubio majku Stanu (78) udarivši je više puta oklagijom po glavi.MART 2011 - D. M. (59) iz Beograda odsekao je sebi polni organ, bacio ga u klozetsku šolju i povukao vodu. Komšije su rekle da je D. M. ranije, zbog tragedija koje je doživeo, pokušao da se ubije i da se navodno lečio zbog psihičkih problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track