Najnovije vesti

HOROR U DOBOJU: Čekićem izudarao suprugu, isekao sebi vene i kuhinjskim nožem odsekao polni organ!

Pokušao čak i kuću da zapali

HOROR U DOBOJU: Čekićem izudarao suprugu, isekao sebi vene i kuhinjskim nožem odsekao polni organ!

Crna Hronika
Mustafa S. je iz nepoznatih razloga najpre nasrnuo na svoju suprugu Sadetu koju je izdarao je čekićem, pokušao da zapali kuću, zatim isekao sebi vene, a onda kuhinjskim nožem odsekao svoj polni organ

DOBOJ - Nezapamćen zločin!Mustafa S. (69) iz Doboja čekićem je pretukao suprugu Sadetu (66) u porodičnoj kući, da bi na kraju sebi odsekao polni organ! Da zlo bude veće, u svom krvavom pohodu pomahnitali muškarac pokušao je i da zapali kuću, kao i da preseče vene na rukama. Zasad nije utvrđeno zbog čega je Mustafa nasrnuo na suprugu, ali se pretpostavlja da je nesvakidašnjem zločinu prethodila svađa između supružnika.Ležala u lokvi krvi- Šta se tačno dogodilo u četvrtak oko četiri sata posle ponoći u njihovoj porodičnoj kući, to niko ne zna. Pretpostavljamo da su se Mustafa i Sadeta najpre posvađali, nakon čega je muž zgrabio čekić i udario je više puta po glavi i telu - kaže izvor Kurira iz istrage.Pobesneli Mustafa se, međutim, tu nije zaustavio.- Dok je Sadeta ležala u lokvi krvi, Mustafa je pokušavao da zapali kuću. Nije uspeo, ali se nije ni zaustavio... Zgrabio je nož i isekao vene na rukama, a onda je odsekao i polni organ - kaže naš sagovornik.Prema rečima komšija, buka i krici povređene Sadete probudili su njenog sina Sabahudina i snaju, koji žive na spratu porodične kuće.- Sabahudin je odmah otrčao kod roditelja. Zatekao je jeziv prizor! Krvi je bilo na sve strane, a iskasapljeni otac i majka ležali su na podu - pričaju meštani.Bio je nervozanKomšije kažu da ništa nije nagoveštavalo tragediju.- Nisu imali neke ozbiljnije svađe, mada je Mustafa u poslednje vreme bio nervozan i govorio je kako ima probleme sa uknjiženjem zemljišta - kaže komšija.

BolnicaMUŽ ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJIPovređeni supružnici su prevezeni u bolnicu, gde su im konstatovane teške povrede.- Sadeta ima povrede glave, prelom kosti lobanje, posekotine na potkolenici i šaci, kao i povrede ramena i grudi. Njen muž takođe ima povrede glave, posekotine na rukama i amputiran mu je penis. Nakon ukazane pomoći Mustafa je smešten na psihijatriju - kaže izvor Kurira.ČinjeniceSLIČNI DOGAĐAJIDECEMBAR 2010 - Nišlija M. M. (50) u stanju psihičkog rastrojstva odsekao je sebi penis i bacio ga u WC šolju! Dve godine kasnije on je u porodičnom stanu ubio majku Stanu (78) udarivši je više puta oklagijom po glavi.MART 2011 - D. M. (59) iz Beograda odsekao je sebi polni organ, bacio ga u klozetsku šolju i povukao vodu. Komšije su rekle da je D. M. ranije, zbog tragedija koje je doživeo, pokušao da se ubije i da se navodno lečio zbog psihičkih problema.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...