ŠAMARANJE: Ćazim Osmani otkačio policiju!
Foto: Nebijša Mandić

Istraga o incidentu u hotelu „Zira“

ŠAMARANJE: Ćazim Osmani otkačio policiju!

Crna Hronika -
Kontroverzni albanski biznismen odbio da se odazove na poziv MUP i otkrije ko je udario njegovu devojku Mandu Popović

BEOGRAD - Rekla pa porekla!Albanski biznismen Ćazim Osmani (50) odbio je da se odazove na poziv policije i otkrije ko je njegovu devojku Mandu Popović udario u hotelu „Zira“ u oktobru prošle godine! Kako Kurir saznaje, njegov advokat Veljko Delibašić obavestio je tužilaštvo i policiju da se, po njegovom savetu, Osmani neće odazvati na pozive.- Ćazim Osmani je na saslušanju u tužilaštvu 30. oktobra prošle godine, dok je imao status osumnjičenog, naglasio da ne želi da otkrije identitet osobe koja je bila s njim u društvu. Po mom izričitom savetu neće se odazvati na poziv policije da u svojstvu građanina daje obaveštenja o događaju u hotelu „Zira“ - napisao je, kako Kurir nezvanično saznaje, advokat Veljko Delibašić u dopisu koji je poslao tužilaštvu i policiji.Bio u pritvoru 24 sataOsmani je, podsetimo, proveo 24 sata u pritvoru zbog incidenta koji se 25. oktobra dogodio u restoranu hotela. Manda Popović je te večeri završila u Urgentnom centru zbog lakih povreda, a policiji je rekla da ju je posle svađe udario njen dečko Ćazim Osmani. Međutim, posle njegovog hapšenja promenila je iskaz. Na saslušanju u tužilaštvu prisetila se da ju je te večeri u restoranu napao prijatelj njenog dečka.- Ćazim i ja se poznajemo četiri godine. Nikad me nije ni verbalno napao, a kamoli fizički. Bili smo u istoj hotelskoj sobi u „Ziri“ do veče pred incident. Tada smo se posvađali, pa sam uzela zasebnu sobu. Te večeri otišla sam u restoran i videla Ćazima kako sedi s prijateljem koga ne poznajem. Pozvao me je i sela sam za njihov sto. Izbila je svađa i njegov prijatelj me je udario - ispričala je Manda na saslušanju, posle čega je Osmani pušten iz pritvora.Previjali je u UrgentnomSvog dečka je označila kao krivca, kako je rekla, jer je bila u šoku, pa joj se učinilo da ju je on udario.- Kasnije, kad su mi u Urgentnom centru previli ranu, shvatila sam da sam ga optužila iako on to nije učinio - ispričala je Manda.Istoga dana i Ćazim Osmani je potvrdio da je Mandu udario njegov prijatelj.- Sedeo sam s prijateljem kad je ona došla i napravila incident. Moj prijatelj, čije ime ne želim da otkrijem, udario ju je - kratko je opisao Osmani šta se te večeri dogodilo u restoranu.

Dobila udarac posle svađe... Manda Popović
Dobila udarac posle svađe... Manda Popović

Odazvaće seMANDA DOLAZI NA SASLUŠANJEManda Popović, kako Kurir nezvanično saznaje, spremna je da se pojavi u policiji.- Po savetu advokata Veljka Delibašića, ona će se odazvati pozivu policije, ukoliko ga bude bilo - kaže izvor Kurira. On objašnjava da crnogorska državljanka u postupku ima status oštećene.

Prvo osnovno tužilaštvoPOSTUPAK NIJE OBUSTAVLJENPrvo osnovno tužilaštvo, prema nezvaničnim informacijama, nije obustavilo postupak za prebijanje Mande Popović.- Predmet je vraćen policiji kako bi prikupila potrebna obaveštenja, posle čega će biti odlučeno da li će i eventualno protiv koga biti pokrenut postupak - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track