DOLIJALI PREVARANTI: Lažnim dozvolama iznajmljivali vozila i prodavali ih!

Akcija kriminalističke policije

DOLIJALI PREVARANTI: Lažnim dozvolama iznajmljivali vozila i prodavali ih!

Crna Hronika -
Privedeni se sumnjiče da su uz pomoć falsifikovane lične karte i vozačke dozvole (stari obrasci), od više rent-a-kar agencija na teritoriji Beograda, iznajmljivali različite modele automobila, nezakonito ih prisvajali i prodavali drugim osobama

BEOGRAD - Pripadnici kriminalističke policije PU za grad Beograd, uhapsili su, R.M. (64) i R.D. (41), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su, na teritoriji glavnog grada, izvršili više krivičnih dela prevare.

Oni se sumnjiče da su krivična dela vršili tako što su, uz pomoć falsifikovane lične karte i vozačke dozvole (stari obrasci), od više rent-a-kar agencija na teritoriji Beograda, iznajmljivali različite modele automobila, protivpravno ih prisvajali i prodavali drugim osobama.

Postoje indicije da ima više prevarenih osoba na isti ili sličan način na teritoriji Republike Srbije, te se mole oštećeni građani ukoliko prepoznaju osobe sa fotografije da o tome obaveste Policijsku upravu za grad Beograd, Policijska stanica Zvezdara na broj telefona 011-2403-527.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni javnom tužiocu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji im je odredio meru zadržavanja do 48 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track