DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj muškarac je pištoljem od žrtava krao zlato i pljačkao apoteke!
Foto: MUP Srbije

Serija pljački po Beogradu

DA LI GA PREPOZNAJETE: Ovaj muškarac je pištoljem od žrtava krao zlato i pljačkao apoteke!

Crna Hronika -
Policija sumnja da je D. D ulazio u vozila žrtava sedao na mesto vozača ili suvozača i uz pretnju pištoljem koji im je prislanjao u predelu rebara ili glave tražio novac, zlato i druge vredne predmete, dok je u apotekama i trgovinskim objektima, takođe uz pretnju pištoljem, od radnica uzimao novac

BEOGRAD - Beogradska policija je uhapsila i dežurnom javnom tužiocu Drugog osnovnog tužilaštva privela D. D. (36), zbog postojanja osnova sumnje da je u martu ove godine na teritoriji opština Voždovac, Vračar, Novi Beograd i Zemun izvršio šest krivičnih dela razbojništva.

Kako je navedeno, sumnja se da je D. D. krivična dela izvršio tako što je ulazio u vozila oštećenih, sedao na mesto vozača ili suvozača i uz pretnju pištoljem koji im je prislanjao u predelu rebara ili glave tražio novac, zlato i druge vredne predmete, dok je u apotekama i trgovinskim objektima, takođe uz pretnju pištoljem, od radnica uzimao novac.

Osumnjičeni se, takođe, tereti da je 13. marta ove godine u Novoj Pazovi izvršio i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, tako što je izvršio krađu automobila marke ""Golf 2"", koji je kasnije, istoga dana, iskoristio za bekstvo nakon što je u trgovinskom objektu izvršio krivično delo razbojništva, gde je uz pretnju nožem od radnice oduzeo novac.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena replika pištolja sa kojim je vršio krivična dela.

Pošto se sumnja da je oštećenih više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, iz MUP-a mole građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave u Policijsku stanicu Voždovac ili na brojeve telefona 011/2453-656 ili 011/300-4006.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track