REŠENO UBISTVO U POŽAREVCU: Mladić (20) zadavio deviznu penzionerku (87) zbog imovine!
Foto: KURIR

Skrivao dokumente ubijene

REŠENO UBISTVO U POŽAREVCU: Mladić (20) zadavio deviznu penzionerku (87) zbog imovine!

Crna Hronika -
Danko J. priznao je policajcima da je imao nameru da služi penzionerku zbog imovine, ali pošto su planovi propali isprovociran kletvama zadavio je staricu, umotao u ćebe i kolicima odgurao do deponije gde je telo bacio

POŽAREVAC - Požarevačka policija, po nalogu tužilaštva, odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Danka J. (20) iz Boljetina, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva.

Danko J. je osumnjičen da je u februaru ubio Nadeždu Đorđević (87) iz Radoševca, i on će osumnjičeni u zakonom predviđenom roku biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Nestanak Nadežde Đorđević prijavila je rodbina 21. februara, a mesec dana kasnije telo starice pronašli su žitelji u mestu zvanom Košare u opštini Golubac, i slučaj prijavili policiji.

Obdukcijom je utvrđeno da je reč o nestaloj starici koja je, osim preloma rebara, dok je bila živa zadobila i prelom pođezične kosti.

Policija je saopštila da je juče izvršila pretres porodične kuće osumnjičenog i pronašla ličnu dokumentaciju ubijene starice i predmete koji potiču iz njene kuće u mestu Radoševac.

Osumnjičeni je kao motiv ubistva naveo da je imao nameru da služi ovu inostranu penzionerku, a da mu ona zauzvrat prepiše imovinu.

Kako se njegovi planovi nisu ispunili u planiranom vremenu, on je isprovociran Nadeždinim kletvama ugušio staricu, navodi policija.

Nakon nekoliko dana umotao ju je u ćebe, zatim u dva plastična džaka oblepio trakom, stavio u ručna kolica i gurao leš putem za Golubac, a kad se umorio, leš je bacio pored puta u smetlište, gde su ga meštani nakon mesec dana pronašli, saopštila je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track