PREGAZIO DEVOJČICU: Osumnjičenom vozaču mesec dana pritvora!
Foto: Marina Lopičić

Tragedija

PREGAZIO DEVOJČICU: Osumnjičenom vozaču mesec dana pritvora!

Crna Hronika -
Plakao je i branio se ćutanjem. Rekao je da nije u stanju da iznese odbranu jer se loše oseća zbog svega što se desilo izjavio je osumnjičeni Marko Đ. pred istražnim sudijom

BEOGRAD - Vozaču BMW Marku Đ. (25), koji se sumnjiči da je u petak uveče na Pančevackom putu, na pešačkom prelazu, pregazio dvanaestogodišnju devojčicu Anđelu Veličković, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, odredio je posle saslušanja pritvor do 30 dana.

- Plakao je i branio se ćutanjem. Rekao je da nije u stanju da iznese odbranu jer se loše oseća zbog svega što se desilo - kaže naš izvor.

Podsetimo Anđela Vučković (12) poginula je u petak uveče oko 20. sati kada je na nju naleteo automobil dok je prelazila Pančevački put na pešačkom prelazu, nedaleko od megamarketa "Pevec". Vozač automobila Marko Đ. (25) je prvo pobegao sa mesta nesreće, ali se ubrzo posle toga prijavio policiji.

Prema rečima očevidaca, devojčica je prelazila prometni put u trenutku kada je bilo zeleno svetlo za pešake.- Izgledalo je kao da se vraća iz škole, jer je na leđima imala ranac. Crveni "BMW" koji se kretao ka gradu išao je velikom brzinom i bukvalno je pokosio, posle čega je ona odletela gotovo 30 metara dalje i ostala na mestu mrtva. Automobil se samo malo zaljuljao i produžio dalje, kao da se ništa nije dogodilo - rekao je sinoć jedan od svedoka ove užasne nesreće.

Anđela Veličković sahranjena je danas u 15 časova u prisustvu porodice, rodbine i školskih drugova na groblju Zbeg u Borči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track