Najnovije vesti

ZAGRLJENI U SMRT: U eksplozii bombe stradali bivši načelnik Krupe na Uni i supruga

Samoubistvo

ZAGRLJENI U SMRT: U eksplozii bombe stradali bivši načelnik Krupe na Uni i supruga

Crna Hronika
Porodica Vignjević, koja je izbegla iz Bosanske Krupe, poslednjih godina živela je u Bosanskom Novom. Dragan Vignjević je u dva mandata bio načelnik opštine Krupa na Uni od 2000. do 2008. godine

BANJALUKA - Nekadašnji načelnik opštine Krupa na Uni Dragan Vignjević i njegova supruga poginuli su danas u Donjim Rakanima kod Novog Grada (Bosanskog Novog) u RS, a uvidajem je utvrđeno da je reč o samoubistvu bombom, prenose mediji u BiH.

Policija neće moći da utvrdi koje je od dvoje stradalih supružnika aktiviralo bombu, prenela je agencija Srna izjavu portparola Centra javne bezbednosti Prijedor. Kako se navodi, policija je stradale supružnike zatekla licem okrenute jedno prema drugom, a između njih je bio krater od bombe.

Ona je dodala da neće biti ni obdukcije tela stradalih. Prema nezvaničnim informacijama, u porodicnoj kući Dragana (57) i Stoje Vignjević (55) čula se eksplozija, posle čega su meštani Donjih Rakana pozvali policiju. Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Novi Grad.

Porodica Vignjević, koja je izbegla iz Bosanske Krupe, poslednjih godina živela je u Bosanskom Novom. Dragan Vignjević je u dva mandata bio načelnik opštine Krupa na Uni od 2000. do 2008. godine.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...