SUĐENJE VOĐI ULTRA BOJSA: Sin oštećene neigrao da je Marko Vučković tukao njegovu majku!
Foto: Zorana Jevtić

Ponovljeno suđenje

SUĐENJE VOĐI ULTRA BOJSA: Sin oštećene neigrao da je Marko Vučković tukao njegovu majku!

Crna Hronika -
Nisam bio tu u to vreme, ali znam da je nije udario. S majkom sam u korektnim odnosima, ali ovo nije bio prvi put da ona prijavljuje komšije", rekao je Danijel M, dodajući da ona ima psihičke probleme

BEOGRAD - Na ponovljenom suđenju vođi Zvezdine navijačke grupe "Ultra bojs" Marku Vučkoviću zbog nanošenja teških telesnih povreda Savi M. 2008. godine na Senjaku danas je sveočio sin oštećene u Vučkovićevu korist tvrdeći da on nije udario njegovu majku.

Vučkoviću je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je ranije bio osuđen na osam meseci zatvora zbog optužbe da je ošamario S.M. kojoj je od udarca pukla bubna opna.

Danijel M. je svedočeći u Prvom osnovnom sudu rekao da je siguran da vođa "Ultras bojsa" nije udario njegovu majku.

"Nisam bio tu u to vreme, ali znam da je nije udario. S majkom sam u korektnim odnosima, ali ovo nije bio prvi put da ona prijavljuje komšije", rekao je Danijel M, dodajući da ona ima psihičke probleme.Vučković je ranije na sudenju izjavio da nije udario komšinicu i da ne zna zbog čega ga je ona optužila.

Oštećena Sava M, kojoj je navodno od udarca pukla bubna opna, pred sudom je ranije ispričala da Vučković jeste udario, ali da mu je ona sve oprostila i da ne želi da on bude osuđen.Incident se prema optužbi, dogodio u Vučitrnskoj ulici ispred broja 3, u oktobru 2008. godine.

Vučković je ranije u Prvom osnovnom sudu dva puta osuđivan uslovno zbog kršenja javnog reda i mira. Ponovo mu se sudi i zbog optužbi da je 29. decembra 2004. godine u Beogradu vređao, napao i naneo laku telesnu povredu policajcu.Vučković iza sebe ima više krivičnih prijava, kao i još jednu presudu koja čeka pravosnažnost.

Republičko javno tužilaštvo predložilo je 2009. godine zabranu delovanja njegove navijačke grupe, ali je Ustavni sud ocenio da nisu ispunjeni uslovi za pokretanje postupka pred tim sudom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track