Najnovije vesti

UJNA UBICE: Mislila sam da ga policija traži zbog ukradenog automobila, a on ubio devojčicu!
Foto: Dragana Udovičić

Ubistvo u Bajmoku

UJNA UBICE: Mislila sam da ga policija traži zbog ukradenog automobila, a on ubio devojčicu!

Crna Hronika
Policija je prvo stigla kod mene. Mislila sam da Dragana traže zbog ukradenog motora, a ne zbog ubistva devojčice, tražili su ga jer je bio ovde prijavljen, a tek onda su otišli do mesare gde su ga uhapsili

BEOGRAD - Ukućani Dragana Đurića koji je u Bajmoku ubio malu Tijanu Jurić i dalje ne mogu da veruju da je on počinio ovaj stravični zločin. Osim majke Makavije svoju potresnu priču dala je i Draganova ujna Rajka Miškić.

Rajka je ispričala da su se Dragan i njegova majka Makavija doselili iz Bajmoka pre sedam godina, da su tri meseca pre preseljenja u iznajmljenu kuću živeli kod nje.

Dragan se prema njenim rečima bavio mesarskim zanatom od 2009 godine. Ona za Dragana kaže da je bio veoma ćutljiv, ali uvek spreman za pomoć kako njoj tako i komšijama posebno oko stoke i živine.

„ Poslednji put kod mene je bio u nedelju. Sedeli smo pili kafu i razgovarali. Više puta upitala sam ga onako, pošto sam stalno navaljivala kada ćeš da se ženi i zasnuje porodicu, zaprepastio me je njegov odgovor „ nikada“, posle čega je zaćutao, ispričala je Rajka o svom poslednjem susret sa svojim nećakom, dodajući da je tada posumnjala da s njim nije nešto uredu  i da će napraviti neko zlo.

Rajka navodi da je Dragan planirao posle završetka spora oko svoje očevine koji vodi sa dedom u Bajmoku da proda imanje i kupi kuću za sebe i majku.

Rajka je dodala da je postojala sumnja da je motor vozila koje je Dragan kupio poslednji put bio ukraden. Kada je policija stigla kod mene mislila sam da Dragana traže zbog ukradenog motora, a on ubio devojčicu. Policija je prvo zakucala na moja vrata jer su njih dvoje prijavljeni kod mene, a onda su otišli do mesare gde je i uhapšen.

Svo društvo mu je bilo u Bajmoku, gde je često odlazio. On prema njihovim rečima nije pokazivao nikada nikakve znake nasilja iako iza sebe ima jednu kafansku tuču u Bajmoku u kojoj je izvukao deblji kraj. Dragan je prema njihovim rečima često menjao telefone i kola i da mu je to jedino interesovanje kada nije radio.

Njegovoj majci Makaviji i dalje nije jasno zašto je to uradio devojčici od 15 godina. Ako je hteo da je ubije zašto nije uzeo pištolj nego je to uradio na taj način.„ Ne mogu da verujem da jedan čovek tako nešto da uradi. Bio je dobar i pošten, brinuo je o meni, samo nije imao para. Ne što je moj, ali i dalje ne mogu skroz da verujem da je to učinio moj sin. Jako mi je žao tog deteta što je ubijeno, ali žao mi je i mog deteta.

On treba odgovara za svoja dela i odleži kaznu koju dobije, dodala je uplakana majka.

Makavija i Rajka kažu da Dragan u Surčinu nikada nije imao nikakvu ozbiljnu vezu sa devojkom. U Surčinu se jedino družio sa svojom majkom i sestrom koja živi u Bajmoku i kod koje je otišao kada je uzeo godišnji odmor.

( J.R.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...