KOSOVSKA MITROVICA: Dvojica napadača izboli nožem Srbina policajca!
Foto: KURIR

Napad ispred studentskog doma

KOSOVSKA MITROVICA: Dvojica napadača izboli nožem Srbina policajca!

Crna Hronika -
Časlav Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć pošto su ga napadači izboli više puta nožem u stomak

KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre osam sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.

Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć.Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.

Ilićev brat Milan izjavio je novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sever".

Časlav Ilić je radnik kosovske policije.

Ispred studentskog doma, gde je došlo do napada, u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici kosovske policije, a mesto gde se dogodio incident obeleženo je policijskom žutom trakom.

Bojić: Policija ne stoji iza napada na Časlava Ilića

Šef operative Kosovske policijske službe za sever Kosova Željko Bojić odbacio je danas optužbe porodice Ilić da iza napad na njihovog člana Časlava stoji "vrh Kosovske policije za sever".

"Upravo zbog toga tražili smo da istragu preuzme istražna jedinica za teška krivična dela iz Glavnog štaba KPS-a u Prištini i oni su završili uviđaj", rekao je Bojić i dodao da će se ta jedinica baviti i istragom. Prema njegovim rečima, Regionalna direkcija sever pružaće pomoć u istrazi ukoliko im to bude zatraženo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track