(FOTO) HOROR U BAJMOKU: Pijan (54) zaspao pa mu psi lutalice pojele glavu!
Foto: čitaoci Kurira

Prolaznici ostali u šoku

(FOTO) HOROR U BAJMOKU: Pijan (54) zaspao pa mu psi lutalice pojele glavu!

Crna Hronika -
Telo Tibora Daraboša koji je umro prirodnom smrću psi lutalice us izvukli iz skoloništa od guma u kome je spavao proteklih mesec dana i pojeli do pola
1 / 4 Foto: Kurir/BB

BAJMOK - Meštani Bajmoka, naselja kraj Subotice, ostali su u šoku zbog još jednog stravičnog događaja koji se dogodio u njihovom naselju.

U nedelju 2. novembra u jutarnjim satima pronađeno je beživotno telo Tibora Daraboša (54) u ulici Marka Oreškovića koje su raskomadali psi lutalice.

Kako nezvanično saznajemo, Tibor je pijan zaspao u svom skloništu. Za sada se predpostavlja da je Daraboš umro prirodnom smrću, a da su njegov leš iz „skloništa“ sačinjenim od guma u kome je spavao u proteklih mesec dana izvukli psi lutalice i pojeli mu glavu.

Daraboša je poznavala i viđala većina Bajmočana, ali svi nerado govore o njegovom životu. Izvesno je da je neko vreme živeo u kući u ulici Kralja Tomislava 24, ali je ta kuća prodata, a on se iz nje odselio. Ni članovi najuže Tiborove porodice nisu hteli ništa da kažu o ovom slučaju, zbog kako su nam rekli „komplikovanih porodičnih odnosa“.

- Viđao sam ga svaki dan. Bio je uvek u istoj garderobi. Znam jedino da je jedno vreme živeo u Sunčanoj ulici a poslednjih mesec dana spavao je i boravio u bašti u skloništu od guma. Kako sam čuo tamo su ga i pronašli mrtvog. Priča se da je bio mrtav nekoliko dana i da su ga raskomadali psi lutalice, kaže Jožef Sabo, jedan od meštana Bajmoka.

Sa tugom na licu, uz komentar „da niko ne zaslužuje takav život i kraj“ jedna od meštanki kaže da je poznavala Tibora koji je uvek sve pozdravljao na ulici „da je mnogo pio i da je završio kao beskućnik“ i pored toga što ne potiče iz siromašne porodice.

Uviđaj je na licu mesta izvršila policija i sudski organi, a telo Tibora Daraboša poslato je na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Ovo je inače, drugi slučaj da u Bajmoku psi lutalice raskomadaju beživotno telo. Prvi takav slučaj dogodio se 7. decembra 2011. godine, kada su psi lutalice pojele telo Radojka Mitrovića (64) u njegovoj kući u ulici Rade Končara 4.

B. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track