KRVAVI OBRAČUN U DISKOTECI: Ljutku 33 godine za dvostruko ubistvo u Ćupriji
Foto: Printscreen Kurir

Pravosnažna presuda

KRVAVI OBRAČUN U DISKOTECI: Ljutku 33 godine za dvostruko ubistvo u Ćupriji

Crna Hronika -
Lutomir Popović - Ljutko osuđen je za dvostruko ubistvo Gorana Grkića i Jasmine Ilić, kao i ranjavanje njene sestre koje su mu bile glavna meta

JAGODINA - Ljutomir Popović - Ljutko (36) iz Ćuprije osuđen je na 33 godina zatvora, zbog ubistva dve i ranjavanja jedne osobe u diskoteci "Palaco" u Ćupriji, 2010. godine.

Presuda je pravosnažna, izjavio je zamenik višeg javnog tužioca u Jagodini Miomir Vasić.

Popović je u diskoteci "Palaca", 20. jula te godine, u noći oko 1,30 sati, pucao u Gorana Grkića (24), koji je, posle tri dana bez svesti umro u šok sobi Opšte bolnice u Ćupriji, i na licu mesta ubio je Jasminu Ilić (20), a njenu sestru Jelenu (22) ranio u stomak.

Sestre Ilić nisu bile meta Popovića, pokazala je istraga. Posle izvršenog zločina, Popović, koji je i do tada ima debeo policijski i sudski dosije, je pobegao.

Uhapšen je sedam dana kasnije, u večernjim satima, u beogradskom naselju Žarkovo, u iznajmljenom stanu u Repuškoj ulici broj 5, gde se krio.

Uhapsili su ga pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Boegrada i Bezbedonosno informativne agencije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track