OTKRIVEN IDENTITET SRBINA DILERA: Nikola Jevremović pao sa tonom kokaina u Španiji!

Bez dosijea u Srbiji

OTKRIVEN IDENTITET SRBINA DILERA: Nikola Jevremović pao sa tonom kokaina u Španiji!

Crna Hronika -
On je uhapšen zajedno sa dvojicom Ukrajinaca koji su se nalazili na brodu Liberti Bel

MADRID - Španske vlasti danas su pred istražnog sudiju na ostrvu Las Palmasu izvele Nikolu Jevremovića (26), Srbina koji je u nedelju uhapšen sa skoro tonom kokaina na jedrilici 370 kilometara južno od ostrva Gran Kanarija. Prema nezvaničnim informacijama, Jevremović nije osuđivan u Srbiji i našoj policiji nije poznat kao prestupnik, prenose Večernje novosti.On je uhapšen zajedno sa dvojicom Ukrajinaca koji su se nalazili na brodu "Liberti Bel". Da podsetimo, čamac obalske straže "Petrel" je u nedelju ujutru presreo njihov brod dok je plovio bez istaknute zastave. Ranije prikupljeni operativni podaci, kažu u španskoj policiji, ukazivali su da se na njemu nalaze narkotici.

- Prilikom pretresa jahte dužine 18 metara, u unutrašnjosti broda, otkriveno je gotovo 950 kilograma kokaina - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Španije.

- Roba je zaplenjena, a biće istovarena u luci na ostrvu Las Palmas. Pretpostavlja se da je kokain bio namenjen za tržište Evrope, a da je trebalo da uđe preko obale Španije.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track