Najnovije vesti

OTKRIVEN IDENTITET SRBINA DILERA: Nikola Jevremović pao sa tonom kokaina u Španiji!

Bez dosijea u Srbiji

OTKRIVEN IDENTITET SRBINA DILERA: Nikola Jevremović pao sa tonom kokaina u Španiji!

Crna Hronika
On je uhapšen zajedno sa dvojicom Ukrajinaca koji su se nalazili na brodu Liberti Bel

MADRID - Španske vlasti danas su pred istražnog sudiju na ostrvu Las Palmasu izvele Nikolu Jevremovića (26), Srbina koji je u nedelju uhapšen sa skoro tonom kokaina na jedrilici 370 kilometara južno od ostrva Gran Kanarija. Prema nezvaničnim informacijama, Jevremović nije osuđivan u Srbiji i našoj policiji nije poznat kao prestupnik, prenose Večernje novosti.

On je uhapšen zajedno sa dvojicom Ukrajinaca koji su se nalazili na brodu "Liberti Bel". Da podsetimo, čamac obalske straže "Petrel" je u nedelju ujutru presreo njihov brod dok je plovio bez istaknute zastave. Ranije prikupljeni operativni podaci, kažu u španskoj policiji, ukazivali su da se na njemu nalaze narkotici.

 

- Prilikom pretresa jahte dužine 18 metara, u unutrašnjosti broda, otkriveno je gotovo 950 kilograma kokaina - saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Španije.

 

- Roba je zaplenjena, a biće istovarena u luci na ostrvu Las Palmas. Pretpostavlja se da je kokain bio namenjen za tržište Evrope, a da je trebalo da uđe preko obale Španije.

 

(Večernje novosti)

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...