Najnovije vesti

Darko Šarić za Kurir: Nikad nisam čuo za Gorana Radomana!
Foto: Dado Djilas

Narko-bos poručio iz pritvora CZ

Darko Šarić za Kurir: Nikad nisam čuo za Gorana Radomana!

Crna Hronika
U životu nisam video tog čoveka i ne znam zašto me povezuju s njim, rekao Darko Šarić o ubijenom Goranu Radomanu

BEOGRAD - Pljevaljski narko-bos Darko Šarić izjavio je za Kurir da ne poznaje Gorana Radomana (37) sa Cetinja, koji je u noći između četvrtka i petka ubijen u sačekuši u garaži na Novom Beogradu!

- Nikad nisam čuo za tog čoveka niti ga video - poručio je Šarić iz pritvora Centralnog zatvora preko svog advokata Dejana Lazarevića, negirajući pisanje o povezanosti sa ubijenim Radomanom.Sinhronizovani napadi- Ne znam zašto me povezuju s njim - rekao je Šarić.Radomana, koji se pre tri meseca iz Kotora s porodicom doselio u Beograd, navodno je bio blizak prijatelj Darka Šarića, ali i Dragana Dudića Frica, koji je ubijen u Kotoru u maju 2010. godine. Istraga zločina koji se dogodio u garaži na Novom Beogradu, pošto je ubijeni izašao iz blindiranog BMW i krenuo ka stanu, vodi se u nekoliko pravaca.- Razmenjuju se informacije s kolegama iz Crne Gore. Proverava se da li su ubistvo Radomana u Beogradu i postavljanje bombe pod automobil Milana Vujotića (32) u Podgorici na bilo koji način povezani, jer postoji razmak od nekoliko sati - kaže izvor iz istrage.

Rafalno... Na mestu zločina 25 čaura
Rafalno... Na mestu zločina 25 čaura

Crnogorski mediji prenose da su u policijskim dokumentima ubijeni i Vujotić zavedeni kao članovi „škaljarske grupe“, pa istražitelji pokušavaju da otkriju da li su napadi na dvojicu ljudi iz najjačeg kotorskog klana bili sinhronizovani.- Proverava se i da li bombaški napad i ubistvo imaju veze s nedavnim nestankom oko 300 kilograma kokaina u Španiji, u čijem su transportu iz Latinske Amerike učestvovali i kriminalci s našeg područja. Vredna droga mogla je da dovede do sukoba unutar klana, ali i s međunarodnim kriminalnim grupama s kojima sarađuju Kotorani i srpski državljani - dodaje izvor blizak policiji.Potpis profesionalacaNapade koji su se dogodili u dve države su organizovali profesionalci.I Radoman i Vujotić su znali da im preti opasnost jer su obojica imali blindirane automobile. Ubica je, pre nego što je ispalio 25 hitaca u Radomana, onesposobio kamere za video-nadzor, a za sobom je ostavio malo tragova. S druge strane, velika količina eksploziva postavljenog pod Vujotićev automobil je aktivirana daljinskim upravljačem - navodi sagovornik iz istrage.

ČinjeniceSukob narko-mafije

krajem novembra dva srpska i jedan crnogorski državljanin ranjeni u Valensijišpanska policija tvrdi da je to bio obračun istočnoevropskih bandineposredno pre pucnjave u Valensiji zaplenjeno više od jedne tone kokainanavodno, u tovaru nedostajalo oko 300 kilograma kokaina

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...