SVIREPI ZLOČIN U TESLIĆU: Muž (25) kuhinjskim nožem pred ćerkom izbo ženu (22)

Nasilje

SVIREPI ZLOČIN U TESLIĆU: Muž (25) kuhinjskim nožem pred ćerkom izbo ženu (22)

Crna Hronika -
Bosiljko Đurić u svom stanu kuhinjskim nožem izbo je svoju suprugu po grudima, a zatim se mirno predao policiji

TESLIĆ - Muškarac iz Teslića, B.Đ. ubio je prošle noći, sat vremena iza ponoći svoju suprugu, T.Đ., u njihovom stanu u tom gradu. Prema nezvaničnim saznanjima radi se o Bosiljku Đuriću (25) ubio svoju suprugu Tatjanu Đurinić (22).

Po dolasku na mesto događaja policijski službenici Policijske stanice Teslić zatekli su B.Đ. koji je odmah uhapšen, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbednosti Doboj. Lekar je na licu mesta konstatovao smrt T.Đ., kojoj su nanesene povrede nožem po grudima. Pronađen je i kuhinjski nož za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja krivičnog dela.

O navedenom događaju obavešten je dežurni tužilac koji je zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Teslić u jutarnjim satima počeo uviđaj.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojim je počinjeno navedeno krivičnog delo ubistvo.

Nezvanično se saznaje se da je u momentu ubistva u stanu Đurića bila i njihova maloletna ćerka, kao i Bosiljkova osmogodišnja sestra.

( Fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja