UBILI SU SVEŠTENIKA: Stradao je jer je hteo da spase taksistu, uvek je pomagao ljudima u nevolji!

Dvostruko ubistvo kod Padinske skele

UBILI SU SVEŠTENIKA: Stradao je jer je hteo da spase taksistu, uvek je pomagao ljudima u nevolji!

Crna Hronika -
Beživotno telo sveštenika pronađeno je 150 metara od mesta gde je pronađen leš taksiste Ćire Treneskog(41)

Miroslav Čvorović (39), koji je u četvrtak ubijen kada je pokušao da pomogne stradalom taksisti u Glogonjskom ritu, bio je sveštenik u protestantsko-evanđeoskoj crkvi “Crkva Božja”!Beživotno telo sveštenika pronađeno je 150 metara od mesta gde je pronađen leš taksiste Ćire Treneskog(41)! Nesrećni čovek je živeo u blizini mesta gde se dogodio jezivi zločin, a pretpostavlja se da je prolazivši primetio da se automobil “alfa romeo 156″ koji je pripadao ubijenom taksisti zaglavio u blatu.

Ne sluteći da su u pitanju ubice prišao je i ponudio im pomoć. Tom prilikom je verovatno primetio oružje i tragove krvi po kolima, pa su ubice rešile da ga uklone, kako ne bi ostavljali svedoke iza svog nedela.

Prema rečima njegovih najbližih prijatelja, Miroslav je od skoro bio sveštenik nakon dugogodišnjeg đakonovanja. Ovaj otac dvoje dece, uvek je bio spreman da pomogne ljudima u nevolji, a o tome koliko se puta našao onima kojima je najpotrebnije nadaleko se pričalo.

– Svi ga pamte kao nesebičnog i nasmejanog… Svake nedelje je putovao u Belu crkvu na službu i ništa mu nije bilo teško – priča jedan od najbližih Miroslavljevih prijatelja podsećajući da je pre tri godine učestvovao i u organizaciji dolaska Nika Vujičića u Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track